aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Stoiximan κοντά στους φιλάθλους (pics)

Ο Stoiximan κοντά στους φιλάθλους (pics)

Για μία ακόμη αγωνιστική οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του Stoiximan. Η ομάδα του Stoiximan βρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και στο Τσίρειο για την 6η αγωνιστική.

Όσοι βρέθηκαν στα δύο γήπεδα και παρακολουθήσαν από κοντά τους αγώνες Ανόρθωση – ΑΕΛ και Απόλλων – Ομόνοια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία.

Το ίδιο σκηνικό και σε γνωστά καταστήματα της Λευκωσίας. Οι φίλαθλοι που επέλεξαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό στο καφέ TimeOff στα Λατσιά και στη παμπ City Pride στην Έγκωμη γνώρισαν από κοντά την ομάδα του Stoiximan.

Οι φίλαθλοι περιηγήθηκαν στο μοναδικό περιβάλλον του Stoiximan, έμαθαν περισσότερα για τις ανεπανάληπτες προσφορές του, όπως επίσης και για τις κορυφαίες αποδόσεις του. Όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία μπήκαν στην κλήρωση για ποδοσφαιρικά δώρα.

Για αυτό την επόμενη φορά μη χάσεις την ευκαιρίας να γνωρίσεις από κοντά την ομάδα του Stoiximan. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται και άλλα πολλά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ