aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο Schumacher μένει στη ζωή χάρη στη γυναίκα του»

«Ο Schumacher μένει στη ζωή χάρη στη γυναίκα του»

Στη μοναδική αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher εξελίσσεται ο επικεφαλής της FIA και στενός φίλος του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Jean Todt.

Ο Γάλλος επανήλθε με νέες δηλώσεις του στο θέμα, αποκαλύπτοντας μια νέα διάσταση της μάχης που δίνει από το 2013 μέχρι και σήμερα ο Michael Schumacher ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Jean Todt αναφέρθηκε αυτήν τη φορά στις προσπάθειες που καταβάλλουν τόσο το ιατρικό προσωπικό το οποίο έχει αναλάβει την αποκατάσταση του Schumacher μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας καθώς και την καθοριστικής σημασίας συμβολή της συζύγου του, Corina Schumacher.

«Έχω περάσει αρκετό χρόνο με την Corina από την ημέρα που ο Michael υπέστη το σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Είναι μια εξαιρετική γυναίκα η οποία ηγείται πλέον της οικογενείας.

Χάρη στη δουλειά του ιατρικού προσωπικού και της Corina, η οποία του χάρισε τη θέληση για τη ζωή, ο Michael κατάφερε να επιβιώσει – έχοντας υποστεί τις συνέπειες. Αυτές τις συνέπειες καλούνται πλέον όλοι να αντιμετωπίσουν. Και συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι τα πράγματα πρόκειται να βελτιωθούν, έστω και με έναν αργό ρυθμό», δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ο Jean Todt, ο οποίος και στο παρελθόν έχει προσφέρει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητής, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Michael Schumacher δεν είναι αυτός που όλοι γνωρίζαμε αλλά συνεχίζει να μάχεται μαζί με την οικογένειά του για τη βελτίωση της κατάστασής του.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τοποθετήσεις εξειδικευμένων γιατρών για την κατάσταση της υγείας του Schumacher. Ειδικότερα, ο καταξιωμένος νευροχειρουργός, Erich Riederer αποκάλυψε ότι ο Γερμανός βρίσκεται σε κατάσταση «φυτού» όντας ξύπνιος αλλά όχι ικανός να αλληλεπιδράσει με τα εξωτερικά ερεθίσματα.

Με τη σειρά του, o Dr Acciari στάθηκε στα μυοσκελετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Schumacher εξαιτίας της αδυναμίας του να κινηθεί, καθώς και στην πιθανότητα η κατάσταση της υγείας του να έχει επιταχύνει -μεταξύ άλλων- και την οστεοπόρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ