aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο πρωταθλητισμός μέσα από τα μάτια πρωταγωνιστών»

«Ο πρωταθλητισμός μέσα από τα μάτια πρωταγωνιστών»

Τo Πετρίδειον Ίδρυμα που ιδρύθηκε από το μεγάλο ευεργέτη της πόλης της Πάφου, μακαριστό Χριστόδουλο Πετρίδη με σκοπό την στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού της πόλης, συνδιοργανώνει με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για δεύτερη συνεχή χρονιά το αθλητικό συμπόσιο με τίτλο «Ο πρωταθλητισμός μέσα από τα μάτια πρωταγωνιστών». Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 στην Παλαιά Ηλεκτρική στην Πάφο, στις 19:00.

Επίσημοι προσκεκλημένοι του συμποσίου είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός παγκοσμιονίκης στη γυμναστική (κρίκοι) Ελευθέριος Πετρούνιας, οι Κύπριοι Ολυμπιονίκες και παγκοσμιονίκες Γιώργος Αχιλλέως (σκοποβολή) και Δημήτρης Χονδροκούκης (άλμα εις ύψος) και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και αντιπρόεδρος του νεοσύστατου οργανισμού «Γκολ στη Ζωή» (που ιδρύθηκε από εν ενεργεία και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο, www.goalstizoi.com.cy) Πανίκος Ξιούρουππας.

Το συμπόσιο θα περιλαμβάνει τη παρέμβαση κάθε επίσημου καλεσμένου μέσω σύντομης ζωντανής συνέντευξης (τετ α τετ) την οποία θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος. Πέραν της βράβευσης των επίσημων προσκεκλημένων θα υπάρξει βράβευση αθλητών-προτύπων τοπικών σωματείων της Πάφου οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στον αθλητισμό και χρήζουν ευσήμου μνείας. Συντονιστής-παρουσιαστής της βραδιάς ο αθλητικός δημοσιογράφος Σάββας Κοσιάρης.

Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ