aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με την ΚΕΠΕ

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με την ΚΕΠΕ

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ) Ανδρέα Καμαρλίγγο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Γεωργίου και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Ευθύμιο Πολυδώρου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την ΚΕΠΕ και γενικά το Παραολυμπιακό κίνημα στην Κύπρο. Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού της ΚΕΠΕ για την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε στην αντιπροσωπεία της ΚΕΠΕ ότι τα θέματα που απασχολούν την Παραολυμπιακή Επιτροπή είναι σε γνώση της Υπηρεσίας του Οργανισμού, τα οποία θα προωθήσει προς συζήτηση ενώπιον της νεοσύστατης Ad Hoc Επιτροπής του Οργανισμού για το Παραολυμπιακό κίνημα και αφού τα μελετήσει επισταμένα, θα τα προωθήσει με τη σειρά της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για τις ανάλογες αποφάσεις.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και αρμόδιοι λειτουργοί του ΚΟΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ