aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Πρόεδρος του ΚΟΑ στην κοπή της βασιλόπιτας του ΑΓΟ επαρχίας Πάφου

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στην κοπή της βασιλόπιτας του ΑΓΟ επαρχίας Πάφου

Με την ευκαιρία του νέου χρόνου 2020, το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για την επαρχία Πάφου, στην παρουσία του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Το 2020 συμπληρώνονται 35 χρόνια δημιουργίας του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» από τον ΚΟΑ και σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού η 35η επέτειος θα γιορτασθεί με τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων.

Ο κ. Μιχαηλίδης απευθυνόμενος στους γυμναστές τόνισε και τα εξής: «Το ΑΓΟ είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ΚΟΑ και στόχος και σκοπός του Δ.Σ. είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Η εργατικότητα και το ενδιαφέρον των γυμναστών του ΑΓΟ, είναι στοιχείο που αντανακλά στα μέλη του προγράμματος, τα οποία χρόνο με το χρόνο αυξάνονται, ενώ το ίδιο το πρόγραμμα εξαπλώνεται πιο πολύ σε δήμους και κοινότητες».

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχήθηκε σε όλους οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία, τονίζοντας ότι το Δ.Σ. είναι στο πλευρό τους για κάθε βοήθεια. Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον υπεύθυνο του ΑΓΟ Πάφου Πόλυ Πολυκάρπου, καθώς και στους γυμναστές του ΑΓΟ και της Εθνικής Φρουράς να αναφερθούν στη δουλειά που επιτελούν.

Παρόντες στην εκδήλωση του ΑΓΟ Πάφου, ήταν επίσης το μέλος ΔΣ ΚΟΑ Λεόντιος Τσέλεπος, η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη και η προϊστάμενη του προγράμματος Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ