aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Πρόεδρος ΚΟΑ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς - Γιαλιάς

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς – Γιαλιάς

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με τους κοινοτάρχες Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και Γιαλιάς Μάριο Θεοχάρους και Μάμα Γρηγορίου αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας, Κλεόπα Θεοφάνους, Φειδία Λαζάρου και Στέλιο Σοφοκλέους.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα βελτιωτικών εργασιών στο κοινοτικό γήπεδο, το οποίο χρησιμοποιείται από το σωματείο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας, καθώς και από τα σωματεία Κ.Ν. Πωμού, ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας και Δημητράκη Αργάκας.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Λεόντιος Τσέλεπος, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Λουκία Γιαβρή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ