aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βράβευσε τους Άριστους αθλητές του 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βράβευσε τους Άριστους αθλητές του 2019

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η τελετή βράβευσης Αρίστων Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού. Κάθε χρόνο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΛ παίρνει την ευκαιρία αυτή για να γιορτάσει τις επιτυχίες της χρονιάς, βραβεύοντας τους αθλητές με τις σημαντικότερες επιδόσεις και δίνοντας ευχαριστίες στις προπονητικές ομάδες και τις εφορίες των τμημάτων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Λεμεσού κος Γιώργος Γεωργίου, κος Ευθύμιος Δίπλαρος, κος Ανδρέας Καυκαλιάς, κος Κώστα Κώστα, ο δήμαρχος Γερμασόγειας κος Κυριάκος Ξυδιάς, ο δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κος Νίκος Αναστασίου και ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου κος Μαρίνος Κυριάκου. Με την παρουσία τους τίμησαν τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κος Ανδρέας Μιχαηλίδης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ, ο κος Γιάννος Φωτίου πρόεδρος της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και οι Πρόεδροι και μέλη των Ομοσπονδιών Kολύμβησης και Kανό-καγιάκ.

Ο ΝΟΛ την περασμένη χρονιά κέρδισε για Τρίτη συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα κολύμβησης ενώ για 9η συνεχόμενη και 14η στο σύνολο χρονιά κέρδισε το πρωτάθλημα Καγιάκ. Επίσης, στην Ιστιοπλοΐα ο ΝΟΛ έλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Κατά την διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν περισσότεροι από 60 αθλητές για τις επιδόσεις τους σε Παγκύπριους, Πανελλήνιους και Διεθνής αγώνες.

Οι αθλητές της χρονιάς, με τις μεγαλύτερες διακρίσεις, ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι:

Παύλος Κοντίδης:

§ 2019 World Cup Genoa | Ασημένιο Μετάλλιο

§ 2019 World Cup Enoshima | Χρυσό Μετάλλιο

Κάλια Αντωνίου:

§ 44ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών: 7 Χρυσά

§ Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ): 4 Αργυρά & 2 Τέταρτεςες Θέσεις

§ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών: 2 Χρυσά, 2 Αργυρά & 1 Χάλκινο

§ Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

-Το βραβείο ήθους «Αιμίλιος Ιωάννου» δόθηκε στον Παύλο Κοντίδη για το καινοτόμο πρόγραμμα στήριξης νέων αθλητών #TowardsTokyo.

-FAMELINE SAILOR OF THE YEAR ανακηρύχθηκε και φέτος ο Παύλος Κοντίδης.

Με δυναμικό πέραν τον 800 αθλητών για τη χρονιά που μας πέρασε, ο ΝΟΛ με ανανεωμένο στρατηγικό σχέδιο στοχεύει στην εξέλιξη και των τμημάτων του αλλά και του ναυταθλητισμού στην Κύπρο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού θα ’θελε επίσης να ευχαριστήσει τους χορηγούς του CYTA, Fameline Holding Group και VNK Capital για τη συνεχή συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ