aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Μιχαηλίδης συναντήθηκε με το Κ.Σ. Κλήρου

Ο Μιχαηλίδης συναντήθηκε με το Κ.Σ. Κλήρου

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με αντιπροσωπεία της κοινότητας Κλήρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Νίκο Αλεξανδράκη, στην παρουσία και του βουλευτή του ΑΚΕΛ Άριστου Δαμιανού.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα αναβάθμισης του κοινοτικού γηπέδου Κλήρου σε περιφερειακό, το οποίο θα χρησιμοποιείται από τα σωματεία ΠΑΟΚ και Σταυραετός Κλήρου, καθώς και από τον Αρίωνα Εργατών.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και ο λειτουργός Βασίλης Ζούμπος. Στην αντιπροσωπεία της Κλήρου περιλαμβάνονταν οι ακόλουθοι: Κωνσταντίνος Παλλάς, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Νίκανδρος Ηλιοφώτου, Ανδρέας Ανδρέου, Σταύρος Μαυρουδής (μέλη Κ.Σ), Κυριάκος Ηρακλέους, Γιώργος Γαλήνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Ανδρέου (Σταυραετός) και Λάζαρος Νικολάου (Ε.Ε. ΑΚΕΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ