aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAO Μάριος Πρίαμος στη La Liga Experience με την PrimeTel!

O Μάριος Πρίαμος στη La Liga Experience με την PrimeTel!

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν ο φετινός καλεσμένος της PrimeTel, ο οποίος ταξίδεψε στο Σαν Σεμπαστιάν για να ζήσει μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία. H PrimeTel κατέχοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της La Liga στην Κύπρο έως το 2021 είχε τη χαρά να συμμετέχει και φέτος στη La Liga Experience!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι διοργανωτές του Ισπανικού Πρωταθλήματος έδωσαν την ευκαιρία σε δημοφιλείς προσωπικότητες, αλλά και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να ζήσουν από κοντά τον παλμό της La Liga. Στην αποστολή στη Χώρα των Βάσκων το παρών έδωσαν η Κύπρος, η Ελλάδα και η Βραζιλία.

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν αυτός που εκπροσώπησε την PrimeTel στο Σαν Σεμπαστιάν παρακολουθώντας την αναμέτρηση μεταξύ της τοπικής Real Sociedad και της Barcelona από την VIP ζώνη της Reale Arena. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Μάριος είχε την ευκαιρία να βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες, να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Real Χοκίν Απεριμπάι και να συμμετέχει σε μια σειρά από ξεχωριστά challenges που τέσταραν τις ικανότητες του στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο!

Το ταξίδι περιλάμβανε επίσης εκλεκτό φαγητό στα pinchos bars και τα βραβευμένα εστιατόρια του Σαν Σεμπαστιάν, shopping, ξενάγηση στην πόλη, FIFA Challenge, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Μίκελ Μερίνο και την αρχηγό της γυναικείας ομάδας της Real Sociedad, Nahikari García.

Ο Μάριος με το αθλητικό πνεύμα και το χιούμορ που τον διακρίνει απόλαυσε αυτή την ξεχωριστή VIP ποδοσφαιρική εμπειρία την οποία και μοιράστηκε μέσω των social media, κληρώνοντας επίσης συλλεκτικές φανέλες των δύο ομάδων!

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της PrimeTel για νέους διαγωνισμούς και ακόμα περισσότερα συλλεκτικά δώρα με την υπογραφή του κορυφαίου πρωταθλήματος!

It’s not football. It’s LaLiga!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ