aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ στο Παγκόσμιο Φόρουμ του SIGA στη Νέα Υόρκη για την ακεραιότητα του αθλητισμού

Ο ΚΟΑ στο Παγκόσμιο Φόρουμ του SIGA στη Νέα Υόρκη για την ακεραιότητα του αθλητισμού

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συμμετείχε στο 5ο Παγκόσμιο Φόρουμ του Οργανισμού Sport Integrity Global Alliance (SIGA) στη Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Μαρτίου 2019. Ο ΚΟΑ εκπροσωπήθηκε από το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Λεόντιο Τσέλεπο και τη Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.

O KOA διατηρεί την Αντιπροεδρία του SIGA, δια του Προέδρου του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο SIGA αποτελεί μια παγκόσμια συμμαχία για την ακεραιότητα του αθλητισμού και τη μάχη εναντίον της διαφθοράς, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, των στημένων αγώνων, του ντόπινγκ, των μετακινήσεων ανήλικων αθλητών και άλλα παρεμφερή θέματα.

Στο Φόρουμ έγινε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, αλλά και ανάπτυξη δικτύου επαφών στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι πάνω προκλήσεις. Στο περιθώριο του Φόρουμ οι εκπρόσωποι του ΚΟΑ είχαν σημαντικές επαφές με τον Πρόξενο της Κύπρου στη Νέα Υόρκη Αλέξη Φαίδωνος – Βατέτ και με τον Πρόεδρο των ακαδημιών του σωματείου Ελευθέρια – Παγκύπριος Νίκο Τζιάζα, με τον οποίο συζήτησαν την επέκταση της υφιστάμενης συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ