aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ ΚΟΑ στηρίζει το Αγροτικό ποδόσφαιρο και τις Θρησκευτικές ομάδες

Ο ΚΟΑ στηρίζει το Αγροτικό ποδόσφαιρο και τις Θρησκευτικές ομάδες

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επέδωσε, σε μια σεμνή τελετή, την ετήσια χορηγία στις έντεκα Ομοσπονδίες μέλη της ΣΤΟΚ. Η χορηγία ύψους €330.000, θα κατανεμηθεί στα 175 σωματεία μέλη των Ομοσπονδιών και στις 8 Ακαδημίες των Σωματείων. Δόθηκε επίσης το ποσό των €10.000 στις ομάδες ποδοσφαίρου και Futsal των Θρησκευτικών Ομάδων (Κορμακίτης, Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας και AGBU ARARAT FONBET).

Όπως τόνισε και στο χαιρετισμό του το Μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας και Προβολής Τάσος Προκοπίου, ο ΚΟΑ έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για το Αγροτικό ποδόσφαιρο, το οποίο ενέταξε στους σχεδιασμούς του, και στηρίζει τη ΣΤΟΚ πάνω σε ετήσια βάση.

Συνεχίζοντας ανάφερε ότι τα Αγροτικά σωματεία αποτελούν τον αιμοδότη του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο ΚΟΑ διαχρονικά έχει μόνιμο στόχο να τα στηρίζει και να νοιάζεται για την πρόοδο και ανάπτυξη τους. Το ίδιο, τόνισε, ισχύει και για τις Θρησκευτικές ομάδες, οι οποίες επιτελούν ένα σημαντικό έργο στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

Καταλήγοντας, είπε: «Θέλουμε και επιδιώκουμε, τα αγροτικά σωματεία να αποτελούν τα αθλητικά στέκια των νέων μας, με στόχο την υγιή ενασχόληση με τον αθλητισμό, ούτως ώστε να ξεφεύγουν από τα δεινά που παρουσιάζει η σύγχρονη κοινωνία».

Ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου στην αντιφώνηση του, αφού ευχαρίστησε τον ΚΟΑ, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες και την εκτίμηση τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΚ, αλλά και ολόκληρου του αθλητικού αγροτικού κόσμου, προς τον ΚΟΑ για τις ετήσιες χορηγίες στα σωματεία μέλη μας, καθώς σε όσα από τα σωματεία μας διατηρούν Ακαδημίες. Η διαχρονική και ποικιλότροπη βοήθεια του Οργανισμού προς τα Σωματεία μέλη μας, εκφράζεται ακόμα μια φορά έμπρακτα. Για το ενδιαφέρον και την εκτίμηση του ΚΟΑ και της Πολιτείας γενικότερα προς το Κυπριακό Αγροτικό Ποδόσφαιρο εκφράζουμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη μας».

Εκ μέρους του ΚΟΑ στην εκδήλωση παρέστη επίσης το Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Άντρη Σιάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ