aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ ΚΟΑ στηρίζει τις Θρησκευτικές ομάδες

Ο ΚΟΑ στηρίζει τις Θρησκευτικές ομάδες

«Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τα σωματεία των Θρησκευτικών ομάδων, τα οποία τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης μαζί με τους άλλους αθλητικούς φορείς του τόπου μας», αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στην επίδοση των επιταγών στα Θρησκευτικά σωματεία Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, Κορμακίτης και AGBU Aραράτ, σε σεμνή τελετή που έγινε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία του Οργανισμού.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο εκπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή Βαρκτές Μαχτεσιάν, ενώ ο εκπρόσωπος των Μαρωνιτών Γιαννάκης Μούσας απουσίαζε στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των σωματείων είπε επίσης: «Ο Σχεδιασμός του ΚΟΑ “Θρησκευτικές Ομάδες” έχει ως στόχο την επιχορήγηση των σωματείων των θρησκευτικών ομάδων Αρμενίων, Μαρωνιτών και Λατίνων, τα οποία συμμετέχουν σε αντίστοιχα Πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών που ανήκουν. Συγχαίρω τα σωματεία και ως ΚΟΑ αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την ενεργή αθλητική συμμετοχή των σωματείων, με ξεχωριστές διακρίσεις. Θα είμαστε κοντά τους για κάθε βοήθεια και στήριξη».

Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Επίτροπο Προεδρίας Φώτη Φωτίου, με τον οποίο συζήτησαν θέματα των σωματείων των Θρησκευτικών ομάδων και ιδιαίτερα για το γήπεδο στον κατεχόμενο Κορμακίτη.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον ΚΟΑ για τη διαχρονική στήριξη του, τονίζοντας ότι είναι μια σημαντική βοήθεια για τα σωματεία τους, αφού τούς δίδεται το κίνητρο να κρατούν κοντά τούς Νέους για να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τον Πρόεδρο και τον ΚΟΑ ευχαρίστησε ο εκπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή Βαρτκές Μαχτεσιάν.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης η Αντιπρόεδρος Καίτη Λουκαϊδου Χατζηκυριάκου, τα Μέλη του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και η λειτουργός κοινωνικού αθλητισμού Αντιγόνη Τάμπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ