aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ στηρίζει την υποψηφιότητα της Λεμεσού για Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού το 2020

Ο ΚΟΑ στηρίζει την υποψηφιότητα της Λεμεσού για Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού το 2020

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Στέλιος Στυλιανού και Ανδρέας Μυλωνάς παρευρέθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη του Δήμου Λεμεσού, όπου έγινε η επίσημη εξαγγελία της διεκδίκησης ως «Ευρωπαϊκή πόλη Αθλητισμού 2020».

Ο κ. Μυλωνάς μιλώντας στη διάσκεψη εκ μέρους του ΚΟΑ τόνισε ότι ο Οργανισμός, αυτή τη σημαντική απόφαση για τη διεκδίκηση από το Δήμο Λεμεσού, ως ΚΟΑ την ενθαρρύνουμε και την υποστηρίζουμε θερμά.

Συνεχίζοντας ανάφερε και τα ακόλουθα: «Το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου στελεχώνεται και καθοδηγείται από πρωταθλητές μας που ενταγμένοι στους Σχεδιασμούς του ΚΟΑ. Είναι άνθρωποι με μακρόχρονη εμπειρία και γνώση στον αθλητισμό και είμαστε ότι θα φέρουν σε αίσιο πέρας και θα προβάλλουν τη Λεμεσό ως Ευρωπαϊκή πόλη Αθλητισμού 2020, όταν αποφασίσει η ACES Europe (Ευρωπαϊκή Αθλητική Ομοσπονδία Πρωτευουσών και Πόλεων). Ο Δήμος Λεμεσού με τις πλούσιες αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την αθλητομάνα πόλη της Λεμεσού. Ως ΚΟΑ έχουμε και εμείς το δικό μας μερίδιο στην αθλητική δράση του Δήμου Λεμεσού, αφού παρέχουμε τις αθλητικές μας υποδομές που βρίσκονται στη Λεμεσό. Με την ευχή η απόφαση της ACES Europe να είναι θετική, σας διαβεβαιώνω ότι ο ΚΟΑ θα βοηθήσει και θα στηρίξει την όλη προσπάθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ