aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο ΚΟΑ στηρίζει τη ΣΤΟΚ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε σεμνή τελετή τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, επέδωσε στις δώδεκα Ομοσπονδίες μέλη της ΣΤΟΚ, το ποσό των €330.000.00, το οποίο θα κατανέμουν στα 186 σωματεία μέλη τους και στις 25 Ακαδημίες των σωματείων.

Όπως τόνισε και στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Οργανισμός έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για το Αγροτικό ποδόσφαιρο, το οποίο ενέταξε στους σχεδιασμούς του και στηρίζει τη ΣΤΟΚ πάνω σε ετήσια βάση. Τα αγροτικά σωματεία, αποτελούν τον αιμοδότη του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο ΚΟΑ διαχρονικά είναι σταθερός συμπαραστάτης τους και νοιάζεται για την πρόοδο και ανάπτυξη τους».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε: «Η βοήθεια και στήριξη του ΚΟΑ, αποδεικνύεται και έμπρακτα με την καθιέρωση και επίδοση χορηγίας προς τα σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ, καθώς και στις Ακαδημίες. Στόχος και όραμα του ΚΟΑ είναι η άθληση όλων των πολιτών. Για αυτό και μέσα από τα προγράμματα του παρέχει τα ανάλογα εχέγγυα, ιδιαίτερα στους Νέους, για υγιή ενασχόληση και συνάμα να αποκτήσουν τέτοιο ενδιαφέρον και αγάπη για τον Αθλητισμό. Επιδίωξη μας, είναι όπως τα Αγροτικά τα σωματεία αποτελούν τα αθλητικά στέκια των Νέων μας, για υγιή ενασχόληση με τον αθλητισμό, ούτως ώστε να ξεφεύγουν από τα δεινά που παρουσιάζει η σύγχρονη κοινωνία. Συγχαίρω τους εθελοντές παράγοντες που ηγούνται των Αγροτικών σωματείων για το αξιόλογο έργο που επιτελούν διαχρονικά».

Ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου στην αντιφώνηση, αφού ευχαρίστησε τον ΚΟΑ, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Εκφράζουμε Για μια ακόμη φορά, εκφράζουμε δημόσια, τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμηση, τόσον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΚ, αλλά και ολόκληρου του φάσματος του Κυπριακού Αθλητικού Αγροτικού Κόσμου, προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για τις ετήσιες χορηγίες προς τα Σωματεία μέλη μας. Η διαχρονική και κατά καιρούς ποικιλότροπη οικονομική βοήθεια του Οργανισμού προς τα Σωματεία μέλη μας, εκφράζει ακόμα μια φορά έμπρακτα, το ενδιαφέρον και την εκτίμηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ προς το Κυπριακό Αγροτικό Ποδόσφαιρο και η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη». Τέλος ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΚΟΑ, το οποίο σε πρόσφατη συνεδρία του ενέκρινε σχετικά αιτήματα της ΣΤΟΚ».

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρόντες ήσαν το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας και Προβολής Τάσος Προκοπίου, και τα μέλη του Δ.Σ. Άντρη Σιάλου και Στέλιος Στυλιανού, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Φίλιππος Σοφοκλέους και Λειτουργοί, ενώ από τη ΣΤΟΚ ήσαν οι Πρόεδροι ή εκπρόσωποι των δώδεκα Ομοσπονδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ