aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΚΟΑ δείχνει την έξοδο σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια!

Ο ΚΟΑ δείχνει την έξοδο σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν φτάνει που τους βγάζουν εκτός από το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» όποτε έχει άλλες εκδηλώσεις, θα τους δείξουν την έξοδο και από το Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης», που αποτελούσε εναλλακτική λύση. Με απόφαση του ΚΟΑ, το γήπεδο πετοσφαίρισης στο Πολυπροπονητήριο θα μετατραπεί και θα παραχωρηθεί στην Ομοσπονδία Μπάτμιντον.

Αυτή είναι η ενημέρωση που έλαβαν οι εμπλεκόμενοι, που είναι οι «αιώνιοι», Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ αλλά και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Όσον αφορά στα δυο σωματεία της Λευκωσίας, η Ομόνοια χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο γήπεδο η πρώτη ομάδα βόλεϊ και ο ΑΠΟΕΛ κυρίως για τις ομάδες της Ακαδημίας του. Όπως σημειώνεται στην επιστολή του ΚΟΑ που έλαβαν οι εμπλεκόμενοι, ημερομηνίας 10 Ιανουαρίου 2018, η απόφαση θα ισχύσει με τη λήξη της σχολικής περιόδου 2017-18.

Σαφώς και είναι κάτι που επηρεάζει σε έντονο βαθμό κυρίως τα σωματεία, με την Ομόνοια να έχει ήδη αποστείλει επιστολή-απάντηση, μέσω της οποίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της. Καλεί τον ΚΟΑ να δει ξανά το θέμα αφού όταν δεν θα έχει στη διάθεσή της το «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», θα εγείρεται θέμα που θα κάνει προπόνηση.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη», που κληθείς να σχολιάσει το όλο θέμα, είπε: «Βλέπουμε ξανά το συγκεκριμένο θέμα, γίνονται δεύτερες σκέψεις. Ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση». Σαφώς και είναι μια θέση που δίνει ελπίδα στους άμεσα εμπλεκόμενους, που προβληματίζονται έντονα που θα γίνονται οι προπονήσεις τους. Το σκεπτικό για να κλείσει το γήπεδο του βόλεϊ, είναι για να στεγαστεί το μπάτμιντον σε ένα χώρο αφού τώρα χρησιμοποιεί και το Λευκόθεο και το Πολυπροπονητήριο. Τα σωματεία και όχι μόνο αναμένουν πως, ο ΚΟΑ θα αναιρέσει μια τέτοια απόφαση αφού θα του πλήξει σημαντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ