aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ «Φ» αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο - Απεβίωσε ο Πάμπος Βάσιλας

Ο «Φ» αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο – Απεβίωσε ο Πάμπος Βάσιλας

Έφυγε, σε ηλικία 50 ετών, ο ανταποκριτής του «Φιλελευθέρου» στην επαρχία Λάρνακας – ελεύθερης Αμμοχώστου, Πάμπος Βάσιλας, ο οποίος απεβίωσε λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδίας.

Η οικογένεια του «Φιλελευθέρου» θρηνεί τον χαμό ενός μάχιμου δημοσιογράφου που εργάστηκε στο συγκρότημα άοκνα, για πάνω από δέκα χρόνια, υπηρετώντας το λειτούργημα της ενημέρωσης των πολιτών, μα και τον άνθρωπο, αφού διακρινόταν για την ανθρωπιά του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε για 25 και πλέον χρόνια τη δημοσιογραφία στην Κύπρο. Πάντα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, πρόθυμος, όποια στιγμή παρουσιαζόταν ανάγκη, κατέγραφε με την πένα του τα γεγονότα της επαρχίας που τόσο πολύ αγαπούσε, ενώ έφερε στο φως δεκάδες ανθρώπινες ιστορίες.

Ο Πάμπος Βάσιλας ήταν πρόσφυγας από την Αχνα, διέμενε στο Δασάκι της Αχνας και το τελευταίο διάστημα εισήχθη στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας.

Ο εκλιπών καταλείπει μία θυγατέρα, τη μητέρα, αδέλφια, συγγενείς, ενώ δυσαναπλήρωτο κενό αφήνει για τους φίλους και τους συναδέλφους που συνεργάστηκε μαζί τους.

Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας και Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Δασάκι της Αχνας.

Η δημοσιογραφία, το συγκρότημα του «Φιλελευθέρου», μα και η Κύπρος είναι από σήμερα φτωχότερη. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ