aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣO αντίπαλος που επέλεξε η Ομόνοια 1948 για τον πρώτο της αγώνα

O αντίπαλος που επέλεξε η Ομόνοια 1948 για τον πρώτο της αγώνα

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο πρώτος αγώνας της Ομόνοιας 1948. Όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου σωματείου ως πρώτος αντίπαλος επιλέγηκε ο Ορφέας Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948, ενημερώνει για το πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδας μας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, η ώρα 20:00 στο γήπεδο του ΘΟΙ στην Λακατάμια.

Επιλέξαμε το πρώτο μας ανοικτό φιλικό να είναι με την ομάδα του Ορφέα Λευκωσίας και αυτή η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι τιμή μας που το πρώτο μας ανοικτό και επίσημο φιλικό θα γίνει με μια ομάδα που δημιουργήθηκε μέσα από τις συνθήκες και τα γεγονότα του 1948. Με μια ομάδα που υπήρξε προπύργιο αντίστασης ενάντια στους Χίτες της εποχής.

Σίγουρα η επιλογή του αντιπάλου δεν έγινε με αγωνιστικά κριτήρια μιας και ο Ορφέας ήδη θα αγωνίζεται στα επίσημα του παιχνίδια ενώ η ομάδα μας βρίσκεται ακόμη στην προετοιμασία αλλά είμαστε περήφανοι που θα μοιραστούμε 90 φιλικά λεπτά.

Ευχή μας να διεξαχθεί ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί σε συνεργασία με τον Ορφέα στα 5 ευρώ.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθεί για βοήθεια στον αγώνα που δίνει ο Λοϊζος Κουκουμάς.

Για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας θα δίνετε Δωρεάν εισφορά εισόδου στα ταμεία. Θα εκδίδονται εισιτήρια διαρκείας έξω από το γήπεδο.

Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30. Οι είσοδοι στις 19:00. Το παιχνίδι αυστηρά στις 20:00.

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο για αποφύγει τυχών ταλαιπωρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ