aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝτάνι Άλβες: Το… τουπέ και οι αντιφάσεις τον οδήγησαν στη φυλάκιση

Ντάνι Άλβες: Το… τουπέ και οι αντιφάσεις τον οδήγησαν στη φυλάκιση

Ο Ντάνι Άλβες πέρασε και το βράδυ του Σαββάτου στη φυλακή της Βαρκελώνης. Ο 39χρονος Βραζιλιάνος μπακ αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού μιας 23χρονης κοπέλας σε τουαλέτα νυχτερινού κλαμπ της καταλανικής πρωτεύουσας στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο δικαστής έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία της υπόθεσης, αλλά και τον κίνδυνο να φύγει από τη χώρα και να επιστρέψει στο Μεξικό (όπου αγωνίζεται). Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, κάποια στοιχεία στοίχισαν ακριβά στον Άλβες την προφυλάκισή του.

Αφενός μεν η αλαζονική συμπεριφορά που φέρεται να είχε απέναντι στον δικαστή και αφετέρου οι αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Αρχικά τόνισε πως δεν γνώριζε καν το φερόμενο ως θύμα του, εν συνεχεία πως απλώς την είχε δει στο κλαμπ και τέλος πως εκείνη ήταν που του ρίχτηκε. Παράλληλα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως έμεινε για πολύ λίγο στο κλαμπ, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως αυτό δεν ήταν αλήθεια.

Τέλος, η El Pais αναφέρει πως το φερόμενο ως θύμα έχει αποκλείσει την πιθανότητα να αποσύρει τις κατηγορίες εφόσον… αποζημιωθεί. Είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τον ποδοσφαιριστή ενώπιον της δικαιοσύνης και να τιμωρηθεί για τις πράξεις που τον καταγγέλλει. Σε κάθε περίπτωση, ο Ντάνι Άλβες φαίνεται πως είναι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν πρόκειται για μια απλή κατηγορία που θα εξαφανιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ