aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝέος πρόεδρος της FIFPRO, o πρόεδρος της Ισπανικής Ένωσης Ποδοσφαιριστών

Νέος πρόεδρος της FIFPRO, o πρόεδρος της Ισπανικής Ένωσης Ποδοσφαιριστών

Η Παγκόσμια Γενική Συνέλευση της FIFPRO διεξάγεται αυτές τις μέρες (16 με 18 Νοεμβρίου 2021) στο Παρίσι, με τη συμμετοχή φυσικά και του ΠΑ.Σ.Π., μέσω του Εκτελεστικού Προέδρου του Συνδέσμου κ. Σπύρου Νεοφυτίδη.

Συγκινητική στιγμή στην έναρξη η αποχαιρετιστήρια ομιλία του απερχόμενου προέδρου του παγκόσμιου Δ.Σ. της FIFPRO, Philippe Piat, τον οποίο τίμησαν οι παρευρισκόμενοι σύνεδροι και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και των ηπειρωτικών Δ.Σ. της FIFPRO.

Νέος πρόεδρος της FIFPRO, o πρόεδρος της Ισπανικής Ένωσης Ποδοσφαιριστών (AFE), David Aganzo. Ο ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει τον David Aganzo ο οποίος είναι από τους στενούς μας συνεργάτες σε πολλά επίπεδα και αναμένεται ακόμη πιο στενή συνεργασία με τον Σύνδεσμο.

Στο πλαίσιο του Κογκρέσου ο κ. Νεοφυτίδης παρέδωσε στον Joachim Walltin, Γενικό Γραμματέα της FIFPRO Europe, ευχαριστήρια επιστολή και μια ειδική έκδοση φανέλας με τις υπογραφές των Πρεσβευτών του υπό εγγραφή Charity Idols Cyprus (Γιώργος Μερκής, Σάρα Παπαδοπούλου, Matt Derbyshire, Krystyna Freda) ως ένδειξη εκτίμησης για την βοήθεια, τόσο της FIFPRO όσο και των μελών της.

Movember S1a5747

David Aganzo Spyros Neofitidis

Fifpro Charity Idols Ga2021
Fifpro Charity Idols Ga2021
Fifpro General Assembly 2021
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ