aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝεοφυτίδης: «Θα είναι τεράστιο σκάνδαλο...»

Νεοφυτίδης: «Θα είναι τεράστιο σκάνδαλο…»

Κάθετος στην προβολή των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος σε ανοικτή ζώνη από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ. Ο Σπύρος Νεοφυτίδης μιλώντας στον Super Sport FM (104.0) τόνισε ότι ΚΟΑ και ΚΟΠ πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τα θέματα υγιεινήςστα γήπεδα.

Η σχετική τοποθέτηση: «Έχουμε μια τάση να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις. Είναι θετικό το ότι πρέπει να παίρνουν μέτρα. Έπρεπε αυτά τα μέτρα, όμως, να είναι σχεδιασμένα εδώ και καιρό. Είχαμε το τραγελαφικό με την τοποθέτηση του ΚΟΑ και την ανακοίνωση της Κυβέρνησης. Όφειλαν να έχουν και τον ΚΟΑ στο Υπουργικό Συμβούλιο. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα και είμαι κάθετος σε αυτό. Τη νύφη θα την πληρώσει το ποδόσφαιρο και το φίλαθλο κοινό. Έπρεπε να παρθούν κάποια μέτρα, όμως έπρεπε να ληφθεί υπόψη και η αποτελεσματικότητα αυτών των μέτρων. Οφείλουν άμεσα να πάρουν μέτρα για να κρατήσουν τον κόσμο στο σπίτι τους και να μην στριμωχτούν κάπου αλλού. Αν δεν γίνει αυτό θα είναι τεράστια σκάνδαλο. Οφείλει το κράτος να διασφαλίσει να γίνει αυτό. Και οι πλατφόρμες να βγουν από μόνες τους και να πουν ότι θα δείξουν σε ανοικτή ζώνη. Η Κυβέρνηση πήρε μέτρα για τη δημόσια υγεία. Θα πρέπει ΚΟΑ και ΚΟΠ να ενεργοποιήσουν κάποιους κανόνες. Είναι τραγική η κατάσταση στους χώρους υγιεινής. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να δουν. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή. Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Δεν είμαστε στις χώρες σε ψηλό κίνδυνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ