aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝεοφυτίδης: «Σκηνοθεσία, μαγείρεμα και δούλεμα του κόσμου»

Νεοφυτίδης: «Σκηνοθεσία, μαγείρεμα και δούλεμα του κόσμου»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης σημειώνει πως με την ανακοίνωση του πρωτόκολλου διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι φανερό ότι υπήρχε σκηνοθεσία και μαγείρεμα σε ότι αφορά τη διαχείριση θετικού κρούσματος σε σχέση με το πρωτόκολλο που απορρίφθηκε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος που διακόπηκε.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Τι έχει αλλάξει τωρα και πριν από ένα μήνα δεν εγκρίθηκε το πρωτόκολλο αλλά τώρα έχει εγκριθεί; Δηλαδή πριν ένα μήνα οι στενές επαφές θα είχανε πρόβλημα σοβαρό ενώ τώρα οι στενές επαφές δεν έχουν πρόβλημα και ισχύει αυτό που λέγαμε στο Προεδρικό κυριε Ιωάννου;

Προφανώς υπηρχε σκηνοθεσία, μαγείρεμα και πολλή δούλεμα του κόσμου. Κρίμα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου και για τους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους και αρκετά χρήματα για τα πολιτικά σας παιχνίδια.

Κύριε Υπουργε Υγείας, μέχρι τώρα υπήρχε ένας σωστός χειρισμός και δικαίως πήρατε τα εύσημα από όλους για τον εξαιρετικό χειρισμό της κρίσης. Αλλά με το σημερινό δημοσίευμα του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ νομίζω ότι μένετε εκτεθειμένοι και ειδικα εσείς!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ