aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΝεανική χαρά στο Φεστιβάλ του ΑΓΟ (pics)

Νεανική χαρά στο Φεστιβάλ του ΑΓΟ (pics)

Οι θαλάσσιες περιοχές, των Φοινικούδων  και του ΚΟΤ στη Λάρνακα γέμισαν από νεανική ζωντάνια, χαρά και χαμόγελα από τα 1.000 και πλέον παιδιά του προγράμματος Αθλητισμός Για Όλους του ΚΟΑ. Τα Παιδιά πέρασαν μια ευχάριστη αθλητική ημέρα, συμμετέχοντας σε θαλάσσια αθλήματα στο 10ο Φεστιβάλ Αθλητικών Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας.

Το Φεστιβάλ Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 12/7/2017 και όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αθληθούν στο Beach Volley, στο Beach Handball, στο Beach Soccer, στο Beach Tennis, στην Κολύμβηση και στο Κανό καθώς  επίσης να διαγωνιστούν σε παιχνίδια τύπου Survivor και να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό.

Το Φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας και η Προϊστάμενη του Προγράμματος ΑΓΟ Έφη Μούζουρου-Πενηνταέξ, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης.

Σε δηλώσεις του Κλεάνθης Γεωργιάδης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ ανέφερε ότι «για άλλη μια φορά το ΑΓΟ και ο ΚΟΑ προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να εμπλακεί και να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, εφ΄όσον ζούμε σε ένα νησί και διαθέτουμε τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες . νομίζω ότι είναι αναγκαίο καλό όλοι μας να ασχολούμαστε με τη θάλασσα και τη παραλία για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη ζωή».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ Αθλητικών Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων γίνεται στη Λάρνακα. Είμαστε ένας Δήμος που αγκαλιάζει θερμά τον αθλητισμό. Συμμετέχουμε καθώς επίσης  και διοργανώνουμε αρκετές αθλητικές εκδηλώσεις  για να  συμμετέχουν οι πολίτες της πόλης μας με σκοπό την βελτίωση της υγείας τους. Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για την διαχρονική στήριξη και συνεργασία ιδιαίτερα το Πρόγραμμα ΑΓΟ».

Στις δικές της δηλώσεις η Εφη Μούζουρου-Πενηνταέξ, Προϊστάμενη του Προγράμματος Αθλητισμός για Όλους είπε: «Κάθε χρόνο προσελκύουμε όλο και περισσότερα παιδιά στην άθληση με στόχο να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να αποκτήσουν αθλητική συνείδηση και αθλητικό χόμπι που θα κρατήσουν για όλη τους την ζωή. Σήμερα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα θαλάσσια αθλήματα, να παίξουν, να χαρούν να διασκεδάσουν και να περάσουν ένα ευχάριστο Πρωινό».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στο μεγάλο χορηγό του Προγράμματος την ΟΠΑΠ Κύπρου, καθώς  και στην εταιρεία Α/φοι Λανίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ