aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝέα επιστολή ΠΑΣΠ προς ΚΟΠ για τα οικονομικά

Νέα επιστολή ΠΑΣΠ προς ΚΟΠ για τα οικονομικά

Νέα επιστολή στην ΚΟΠ απέστειλε ο ΠΑΣΠ ζητώντας ενημέρωση για την πρόταση που υπέβαλε η Ομοσπονδία στον Υπουργό Οικονομικών για στήριξη των σωματείων λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο Σύνδεσμος έστειλε ξανά επιστολή στην ΚΟΠ με την οποία, αυτή τη φορά, ζητά επίσημη ενημέρωση για την πρόταση της Ομοσπονδίας στον Υπουργό Οικονομικών καθώς και για κάποια άλλα στοιχεία για το πρωτάθλημα που αφορούν επίσης τα οικονομικά.

Η ηγεσία της ΚΟΠ είχε την περασμένη Πέμπτη τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη κατά την οποία του κατέθεσαν προτάσεις που αφορούν τη στήριξη των Σωματείων.  Ο Υπουργός Οικονομικών, ανέλαβε να εξετάσει τις προτάσεις και να επανέλθει το συντομότερο, ενώ διευκρίνισε πως τα Σωματεία μπορούν να ενταχθούν στα σχέδια ανέργων και αναστολής εργασιών που εξήγγειλε η Κυβέρνηση.

Αυτή είναι η δεύτερη επιστολή του ΠΑΣΠ προς την ΚΟΠ, καθώς είχε προηγηθεί άλλη επιστολή την περασμένη Παρασκευή με την οποία ζητούσε συνάντηση όλων των αρμόδιων φορέων για συζήτηση των οικονομικών ζητημάτων που έχουν δημιουργηθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτή, εξάλλου, σημείωνε ο ΠΑΣΠ στην προηγούμενη επιστολή, ήταν και οι οδηγίες της FIFA προς τις εθνικές ομοσπονδίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ