aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑMTN-Run In Colour: Χρώμα με 10.000 συμμετέχοντες και ελπίδα στα παιδιά με καρκίνο

MTN-Run In Colour: Χρώμα με 10.000 συμμετέχοντες και ελπίδα στα παιδιά με καρκίνο

Το MTN – Run In Colour, η ψυχαγωγική εκδήλωση που περιλάμβανε  τρέξιμο ή περπάτημα 5 χιλιομέτρων μέσα στα χρώματα,  πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό με ρεκόρ συμμετοχών από 10.000 άτομα. Η εκδήλωση προσφέρει όλα τα καθαρά έσοδα σε παιδιά με καρκίνο του Ιδρύματος Ελπίδα.

Σε μια περεταίρω στήριξη των παιδιών με καρκίνο, η MTN ήταν ο κύριος συντελεστής του MTN – Run In Colour που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Λεμεσό. Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία με συμμετοχή 10.000 ατόμων όλων των ηλικιών, οι οποίοι έτρεξαν ή περπάτησαν μέσα στα χρώματα στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά του Ιδρύματος Ελπίδα που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Στις 3μμ όλοι έφτασαν στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου για την προθέρμανση με χρωματοπόλεμο και στις 4 το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση για τα 5 χιλιόμετρα της διαδρομής. Κυριολεκτικά πολύχρωμοι οι συμμετέχοντες κινήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και στον Μόλο πέρασαν κάτω από ειδικούς θαλάμους χρωμάτων, τα colour stations, απ’ τους οποίους έβγαιναν  πολύχρωμοι.

Υπήρχαν 5 θάλαμοι χρωμάτων σ’ όλη τη διαδρομή απ’ τους οποίους οι συμμετέχοντες πέρασαν 2 φορές. Τον τερματισμό ακολούθησε ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ με μουσικές επιλογές από τον Jimmy D και ακόμη πιο έντονο χρωματοπόλεμο.

Ο Δρ Λοΐζος Λοΐζου του Ιδρύματος Ελπίδα δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ΜΤΝ και το MTN – Run In Colour για την προσπάθεια και την μοναδική διοργάνωση. Η ενεργοποίηση του κοινού για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα φαίνεται στον αριθμό των 10.000 συμμετοχών. Η στήριξη του MTN – Run In Colour τόσο στην ευαισθητοποίηση του κοινού όσο και στην οικονομική ενίσχυση των ταμείων μας, μας δίνει το πλεονέκτημα να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο».

Ο Chief Commercial Officer της ΜΤΝ Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνδιοργανώσαμε και  φέτος αυτόν το εκπληκτικό και πολύχρωμο θεσμό, το MTN Run In Colour. Είναι ένας θεσμός που αφορά όλους γιατί έχει έναν πολύ σημαντικό σκοπό αφού όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η ΜΤΝ υποστηρίζει τον θεσμό  και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που φέτος η εκδήλωσε ξεπέρασε κάθε προσδοκία με 10.000 συμμετοχές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ