Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Μόνο με παραβίαση πρωτοκόλλων δικαιολογείται η έξαρση. Μελετούμε αυστηρά μέτρα»

«Μόνο με παραβίαση πρωτοκόλλων δικαιολογείται η έξαρση. Μελετούμε αυστηρά μέτρα»

Το παρών του στην έκτακτη σύσκεψη μεταξύ της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας έδωσε ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της Ομοσπονδίας, Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου, ο οποίος λίγο αργότερα παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και τόνισε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση με την έξαρση κρουσμάτων σε Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό, είναι ανησυχητική.

Αναλυτικά: «Έχει γίνει μια εποικοδομητική συνάντηση σήμερα και ανταλλαγή απόψεων μέσα στο φαινόμενο κρουσμάτων. Πλέον γίνεται ανησυχητική η στατιστική, ιδιαίτερα σε μια κοινότητα που είναι πληθυσμιακά μικρή όπως είναι η Λάρνακα. Δυστυχώς μετά λύπης μας έχουμε παρατηρήσει ότι δεν τίθεται η ανάλογη σοβαρότητα στην επιτήρηση και εφαρμογή του πρωτοκόλλου. Συζητήθηκαν κάποια θέματα που αφορούν την εφαρμογή κάποιων πιο αυστηρών μέτρων. Έχουμε ήδη επεξεργαστεί κάποιες από τις εισηγήσεις. Στόχος είναι η συμβουλή και όχι η τιμωρητική προσέγγιση. Όταν έχουμε τέτοια κρούσματα, μόνο με παραβίαση των πρωτοκόλλων μπορεί να δικαιολογήσει τη συγκεκριμένη στατιστική των κρουσμάτων».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ