aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Μόνο με παραβίαση πρωτοκόλλων δικαιολογείται η έξαρση. Μελετούμε αυστηρά μέτρα»

«Μόνο με παραβίαση πρωτοκόλλων δικαιολογείται η έξαρση. Μελετούμε αυστηρά μέτρα»

Το παρών του στην έκτακτη σύσκεψη μεταξύ της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας έδωσε ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της Ομοσπονδίας, Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου, ο οποίος λίγο αργότερα παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και τόνισε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση με την έξαρση κρουσμάτων σε Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό, είναι ανησυχητική.

Αναλυτικά: «Έχει γίνει μια εποικοδομητική συνάντηση σήμερα και ανταλλαγή απόψεων μέσα στο φαινόμενο κρουσμάτων. Πλέον γίνεται ανησυχητική η στατιστική, ιδιαίτερα σε μια κοινότητα που είναι πληθυσμιακά μικρή όπως είναι η Λάρνακα. Δυστυχώς μετά λύπης μας έχουμε παρατηρήσει ότι δεν τίθεται η ανάλογη σοβαρότητα στην επιτήρηση και εφαρμογή του πρωτοκόλλου. Συζητήθηκαν κάποια θέματα που αφορούν την εφαρμογή κάποιων πιο αυστηρών μέτρων. Έχουμε ήδη επεξεργαστεί κάποιες από τις εισηγήσεις. Στόχος είναι η συμβουλή και όχι η τιμωρητική προσέγγιση. Όταν έχουμε τέτοια κρούσματα, μόνο με παραβίαση των πρωτοκόλλων μπορεί να δικαιολογήσει τη συγκεκριμένη στατιστική των κρουσμάτων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ