aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜνημόνιο Συνεργασίας ΚΟΑ και Πανεπιστημίου UCLan CYPRUS

Μνημόνιο Συνεργασίας ΚΟΑ και Πανεπιστημίου UCLan CYPRUS

Υπογράφηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2018 στα γραφεία του ΚΟΑ Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Πανεπιστημίου UCLan CYPRUS. Μέσω του Μνημονίου τέθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας στους τομείς του αθλητισμού, της επιστήμης, της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Το Μνημόνιο συνυπέγραψαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan CYPRUS Φλώρος Βωνιάτης.

Μετά την υπογραφή ο Πρόεδρος του ΚΟΑ δήλωσε: «Είναι με χαρά και ικανοποίηση που υπογράψαμε σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας με ένα από τα μεγαλύτερα και ανερχόμενα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Μέσα από το Μνημόνιο θα ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την επιστημονική κατάρτιση στον αθλητισμό».

Ο Πρόεδρος  του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan CYPRUS, από την πλευρά του είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υπογράψαμε μνημόνιο συνεργασίας με την Ανώτατη Αθλητική Αρχή της Κύπρου. Προσδοκούμε σε στενότερη συνεργασία, αφού είμαστε ένα Πανεπιστήμιο το οποίο έχει κλάδο αθλητισμού με φοιτητές μας, αθλητές υψηλής επίδοσης.

Εκ μέρους του ΚΟΑ κατά την υπογραφή παρέστη και η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, η οποία δήλωσε ότι το Μνημόνιο Συνεργασίας στοχεύει στην προαγωγή και αναβάθμιση των συνεργειών που μπορούν να αναπτυχθούν σε τομείς αθλητικής έρευνας και εκπαίδευσης. Πρόσθεσε επίσης ότι οι συνεργασίες με εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι υψίστης σημασίας για τον ΚΟΑ, αφού συμβάλλουν ουσιαστικά στην προσπάθεια του Οργανισμού για βελτίωση του αθλητισμού στην Κύπρο.

Από τον ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης ο Προϊστάμενος Οικονομικής Διαχείρισης Βάσος Κουτσιούντας, ο Λειτουργός Αγωνιστικού Αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και οι Λειτουργοί Ανδρέας Μαρκίδης και Έλενα Κώστα.

Από το Πανεπιστήμιο UCLan CYPRUS παρευρέθηκαν επίσης ο Πρύτανης Πανίκος Πουτζιουρής. Ο Επίκουρος Καθηγητής Δρ Χρίστος Αναγνωστόπουλος και ο Υπεύθυνος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Λούκας Αλαμπρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ