aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜιχαηλίδης: Θα δημιουργήσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα για να πάρουμε τον αθλητισμό ακόμα ένα...

Μιχαηλίδης: Θα δημιουργήσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα για να πάρουμε τον αθλητισμό ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ, η τελετή εγκαθίδρυσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη να καλωσορίζει τα πέντε νέα διορισθέντα μέλη και να αποχαιρετά τα απερχόμενα.

Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, το οποίο αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και εφτά μέλη. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ επαναδιορίσθηκε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, Αντιπρόεδρος ο Κωστάκης Κουκκουλλής και Μέλη οι Σωτήρης Αδάμου, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Μιχάλης Ιωάννου, Ανδρέας Μυλωνάς, Χρίστος Ερ. Νεοφύτου, Έλενα Παπακώστα και Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Στην τελετή της εγκαθίδρυσης ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο για τη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του με τον επαναδιορισμό του καθώς και το νέο ΔΣ στη συνέχεια δήλωσε και τα ακόλουθα:

«Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι μια δύσκολη μέρα η σημερινή, με ανάμεικτα συναισθήματα. Χαίρομαι γιατί εγκαθιδρύεται και επίσημα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, της Ανώτατης Αθλητικής Αρχής του τόπου και τους καλωσορίζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.

Αυτό μάς δημιουργεί πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, γιατί πέντε νέα μέλη έρχονται στην οικογένεια του Διοικητικού Συμβουλίου. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, για να πάρουμε τον αθλητισμό ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά. Κάτι που προσπαθήσαμε να κάνουμε και με το προηγούμενο ΔΣ στα τελευταία δυόμιση χρόνια και είναι με πολύ μεγάλη λύπη που αποχαιρετούμε σήμερα πέντε μέλη από την προηγούμενη διοίκηση. Την Αντιπρόεδρο Καίτη Λουκαϊδου Χατζηκυριάκου η οποία δυστυχώς σήμερα δεν είναι μαζί μας, αφού απουσιάζει στο εξωτερικό. Τα Μέλη Δώρα Κυριάκου, Στέλιο Στυλιανού, Λεόντιο Τσέλεπο & Παναγιώτη Τρισόκκα. Τους αποχαιρετούμε με πολλή αγάπη και στοργή». Στα απερχόμενα Μέλη ο κ. Μιχαηλίδης επέδωσε αναμνηστικά δώρα εκ μέρους του Οργανισμού.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε: «Πρέπει να ομολογήσω ότι μαζί δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του αθλητισμού και αισθάνομαι ότι το έργο που αφήνει η προηγούμενη διοίκηση έχει ένα θετικό πρόσημο. Το νέο ΔΣ του ΚΟΑ κληρονομεί αρκετό έργο το οποίο έχουμε τελειώσει, αλλά και κάποιο που αφήσαμε στη μέση. Γι’ αυτό θα μου επιτρέψετε να πω ότι έχουμε πολλή και δύσκολη δουλειά μπροστά μας».
Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης είπε: «Θέλω να καλωσορίσω τα νέα Μέλη του ΔΣ Σωτήρη Αδάμου, Μιχάλη Ιωάννου, Χρίστο Νεοφύτου & Έλενα Παπακώστα. Απουσιάζει η Κάλλη Χατζηιωσήφ που είναι εκτός Κύπρου. Δίπλα μου είναι ο νέος Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής τον οποίο συγχαίρω για τον διορισμό του, όπως και τους Ανδρόνικο Ανδρονίκου & Ανδρέα Μυλωνά, που έχουν επαναδιορισθεί.

Η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη είναι εδώ φυσικά πάντοτε μαζί μας και στήριγμα μας, όπως και ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών, που μας συμβουλεύει σε πολλά θέματα της αρμοδιότητας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ