aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜιχαηλίδης: Η επιστροφή στους πάγκους, το γήπεδο και η κάρτα φιλάθλου (ηχητικό)

Μιχαηλίδης: Η επιστροφή στους πάγκους, το γήπεδο και η κάρτα φιλάθλου (ηχητικό)

Ο πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του «Sports 1».

Στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» και στους Χρήστο Παπακώστα και Παναγιώτη Χριστοφή αναφέρθηκε την επιστροφή του στους πάγκους, το γήπεδο στη Λεμεσό, τους κόκκινους φακέλους και στην κάρτα φιλάθλου.

Για την επιστροφή στους πάγκους: Όχι δεν εξέφρασα καμία πρόθεση και ήταν ένας φυσιολογικός συνειρμός. Ούτε το σκέφτηκα, ούτε είχα πρόταση, ούτε το μελετώ.

Αν έρθει πρόταση: Ποτέ δεν λέω ποτέ. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο, είναι νωρίς, προσπαθώ να συνέλθω από το αποτέλεσμα των αλλαγών.

Αν θα επανέλθει προπονητικά: Απείχα από την ενεργό δράση, αλλά ήμουν κοντά παρακολουθούσα αγώνες στη Λεμεσό συχνά, έχω καλή εικόνα για τις ομάδες. Ξέρω αρκετά πράγματα, κάποια με ευχαριστούν, άλλα με δυσαρεστούν, έχω την άδεια μου, την οποία ανανέωσα συνεχώς. Οπόταν αν ήθελα, είχα την ευκαιρία, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για το γήπεδο στη Λεμεσό: Το γηπεδικό το έτρεξα πάρα πολύ και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και δεν πρόκειται να σταματήσω να ενδιαφέρομαι. Ενδιαφέρεται πολύ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ενημερώνεται κάθε Δευτέρα πρωί από τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο για το που βρίσκεται το θέμα. Πρόσφατα είχε και συνάντηση στον ΚΟΑ για το γήπεδο.

Έγιναν όλες οι διαδικασίες, βρέθηκαν και τα λεφτά, η γη είναι στις τρεις ομάδες της Λεμεσού (40-40-20). Εντός Ιουνίου θα βγουν σε προσφορές, οι οποίες θα καταχωρηθούν και σύντομα θα αρχίσει. Μέσα του γηπέδου αναμένω να είναι έτοιμο το γήπεδο.

Για τους κόκκινους φακέλους: Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το βλέπει σοβαρά η Πολιτεία το συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσε να γίνουν περισσότερα, όμως νομίζω ότι θα πρέπει και αυτό να πάρει τον δρόμο του. Έκανα προσπάθεια, δεν είχα ανταπόκριση, κάποιος άλλος θα πρέπει να πάρει τη σκυτάλη και να προχωρήσει.

Για την κάρτα φιλάθλου: Ναι θα μπει στη ζωή μας, έγιναν όλες οι διαδικασίες και από τη νέα σεζόν θα είναι σε εφαρμογή το νέο μέτρο και περιμένουμε να προχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ