aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜία γυναικεία άποψη για 10 Έλληνες γυπαετούς των σπορ και της showbiz!

Μία γυναικεία άποψη για 10 Έλληνες γυπαετούς των σπορ και της showbiz!

Γυπαετός (ο): Το είδος εκείνο του ανδρός που καταφέρνει να αλλάζει τις γυναίκες όπως ο Μπίστης τα κόμματα, χωρίς να μπορεί κανείς να καταλάβει πώς τα καταφέρνει.

Είναι πιο εύκολο να βρεις σχέδιο στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ή άσπρη τρίχα στο μαλλί του Παύλου Χαϊκάλη, παρά λογική εξήγηση στο τι παθαίνουν οι γυναίκες και τυφλώνονται από την αβάσταχτη γοητεία τους.

Για να λύσει το αιώνιο ερώτημα, η ιστοσελίδα Menshouse.gr έκανε το πείραμα του CERN και πραγματικά αυτό που θα διαβάσετε στις αράδες που ακολουθούν προκαλέι πραγματικά πολύ γέλιο. Το Menshouse.gr Έδειξε σε μια γυναίκα 10 σεσημασμένους γυπαετούς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πολιτικής και της ζήτησε να καταθέσει τη γνώμη της γραπτώς για τον καθένα ξεχωριστά.

Τι απάντησε; Αυτό που (δεν) φαντάζεστε…

Παναγιώτης Αριδάς

Κάπως έτσι φαντάζομαι τον Παύλο Ευαγγελόπουλο γυμνό στα νιάτα του. 80s μου κάνει. Αλλά… πολλή τρίχα ρε παιδάκι μου. Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσεις.

Γιώργος Γκαλίτσιος

Αυτός δεν είναι που θεωρείται fashion icon; To icon το βλέπω, το fashion πουθενά. Αν του βγάλεις τα ρούχα, πάντως, άσχημο δεν το λες.

Κώστας Μήτρογλου

Οι γυναίκες θα πέσουν να με φάνε αλλά εμένα αυτός ο τύπος ποτέ δε μου άρεσε. Να φταίει το βγαλμένο φρύδι; Να φταίει το όλο στυλάκι; Και μετά σου λένε ο άντρας με τατουάζ έχει άλλη χάρη…

Νίκος Παντίδος

Μοιάζει με Γκέντσογλου; Ωραίο παιδί, δε λέω, αλλά αν χωρίσει η Ηλιάδη, πάει κι αυτός. Τα τατουάζ αποτυχία τεράστια.

Παναγιώτης Κονέ

Κι άλλος Γκέντσογλου style; Τι στο καλό; Τα τατουάζ σαφώς καλύτερα από του προηγούμενου, αλλά δεν είναι να εμφανιστείς στην παραλία μαζί του. Τον κόβω να ανήκει στην κατηγορία εκείνων που λιάζονται με τις ώρες πασαλειμμένοι με baby oil. #fail

Σάββας Γκέντσογλου

Α να τος. Ωραίο παιδί –να είμαστε ειλικρινείς- αλλά μην τον ακούσεις να μιλάει. Μαλλί χάλια, κορμί πολύ καλό. Ξέρει η Αγγελική…

Άνθιμος Ανανιάδης

Τραγικό. Ψώνιο, εκνευριστικός, με ένα πέρασμα από Αμερική.  Με άλλα λόγια η αρσενική Τόνια Σωτηροπούλου. Στη Μαρία την άσχημη καλύτερος ήταν. Το μακρύ μαλλί τι το’ θελε;

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Θα μου δείξετε κανέναν της προκοπής; Κλασικό στυλ Νεοδημοκράτη. Με άριστα το 10, λίαν επιεικώς 6. Επόμενος.

Γιάννης Σπαλιάρας

Είναι το αντίθετο της γυναίκας – γαρίδας. Σ’ αυτόν κρατάς το κεφάλι και πετάς το σώμα. Σόρρυ, αλλά δεν τους μπορώ τους φουσκωτούς. Θα τον βρεις στη διπλανή ξαπλώστρα απ’ αυτόν τον… πώς τον είπαμε; Τον Παναγιώτη Κονέ.

Stan

Τον έχω δει από κοντά και μπορώ να σου πω ότι στις φωτογραφίες είναι καλύτερος. Καλύτερα να γράφει παρά να μιλάει -ή ακόμα χειρότερα- να τραγουδάει. Και κάπως έτσι βγαίνω η κακιά γιατί δε μου δείξατε ούτε έναν άντρα της προκοπής. Μα ούτε έναν όμως!

Δείτε εδώ αυτούσιο το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ