aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣMια εντεκάδα με ιδιαίτερη συμβολή στην πρώτη ομάδα

Mια εντεκάδα με ιδιαίτερη συμβολή στην πρώτη ομάδα

Με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17, η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκωσίας αποτιμάται ως ιδιαίτερα θετική:

«Η βαθμολογική συγκομιδή όλων των κλιμακίων των ακαδημιών μας, κατατάσσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που συντελείται στις ακαδημίες της ομάδας μας. Προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών μας είναι οι Κυριάκος Χαιλής (Κ19), Γιώργος Οδυσσέως (Κ17), Άντρος Αυλωνίτης (Κ16), Στέφανος Γεωργίου (Κ15), Ανδρεάς Ανδρέου (Κ14). Γυμναστές των ακαδημιών μας είναι οι Ανδρέας Αντωνόπουλος και Χριστόδουλος Νεοκλέους, ενώ προπονητής των τερματοφυλάκων είναι ο Παύλος Μάρκου. Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Λευκωσίας είναι ο Νίκος Μαυρής.

Μια άλλη σημαντική διάκριση για τις ακαδημίες μας, αποτελεί το γεγονός ότι σημαντικός αριθμός παιδιών που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού έχουν λάβει κλήσεις για τις εθνικές μας ομάδες.

Τέλος, σημαντική επιβράβευση για τις ακαδημίες της ομάδας μας αποτελεί το γεγονός ότι μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών, οι Χρυσοβαλάντης Καπαρτής, Γιάννης Σεραφείμ, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Μάριος Πεχλιβάνης, Γιάννης Παχίπης, Άγγελος Πούγιουκκας, Κωνσταντίνος Αυλωνίτης, Παναγιώτης Ανδρέου, Μάριος Νεάρχου, Αλέξανδρος Λεμονάρης και Μάριος Παναγή, παιδιά τα οποία έχουν ιδιαίτερη συμβολή στην επιτυχημένη παρουσία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία, είναι παιδία τα οποία ανδρώθηκαν και αναπτύχθηκαν στις ακαδημίες του σωματείου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ