aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜετεγγραφή... (Από την Ανόρθωση... στην Μπαρτσελόνα)

Μετεγγραφή… (Από την Ανόρθωση… στην Μπαρτσελόνα)

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε και παρατηρούσαμε ότι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης την… έκαναν με μετεγγραφή για το εξωτερικό.

Η “Κυρία”, ωστόσο κατόρθωσε να γίνει σημείο αναφοράς και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ελέω μίας… μετεγγραφής.

Ο λόγος;

H Koκό Άνγκε Ενγκουεσάν.

Η ποδοσφαιρίστρια από την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας της Αμμοχώστου, σκοράροντας 17 γκολ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και μία φορά στο θεσμό του κυπέλλου.

Κορυφαία επίδοση της 25χρονης (18/11/1990) Ιβοριανής επιθετικού τα πέντε γκολ επί της Πάφια στην εκτός έδρας νίκη με 11-0 (10 Ιανουαρίου).

Πλέον, η σπουδαία αυτή επιθετικός την έκανε για άλλες πολιτείες, με τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα να την εντάσσει στο ρόστερ της.

Δηλαδή, η εν ενεργεία διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού ποδοσφαιρίστρια άφησε τη μικρή Κύπρο για να ενταχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον πλανήτη.

Όπως αναμενόταν, η Koκό Άνγκε Ενγκουεσάν ήταν πανευτυχής, μιλώντας στα ΜΜΕ για τη μετεγγραφή της:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η Μπάρσα. Πραγματικά θα ήθελα να ξεκινήσω δουλειά με την ομάδα. Αυτή είναι μία σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ κι ελπίζω να κερδίσω το πρωτάθλημα κι ακολούθως το Τσάμπιονς Λιγκ”.

ange-koko1ange-koko-796x445

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ