aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ#ΜένουμεΣπίτι - Ο Φιλελεύθερος με μια μεγάλη εκστρατεία!

#ΜένουμεΣπίτι – Ο Φιλελεύθερος με μια μεγάλη εκστρατεία!

Ο «Φιλελεύθερος» με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τασσόμενος εδώ και 65 χρόνια στην υπηρεσία του Κυπριακού λαού. Έτσι και σήμερα, αναλογιζόμενος τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας αναλαμβάνει ενεργή δράση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όλη η οικογένεια του Ομίλου «Ο Φιλελεύθερος» ρίχνεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με συνεχή, έγκυρη και έγκαιρη θεματολογία με όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά, με σκοπό την προστασία των πολιτών και την προφύλαξη τους από την πανδημία.

Οι δράσεις μας όμως δεν σταματούν εδώ!

Ο «Φ» ξεκινά μία μεγάλη καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσβλέποντας στην ενίσχυση της εκστρατείας #μένουμεσπίτι που στόχο έχει την παρακίνηση των συμπολιτών μας να περιορίσουν τις μετακινήσεις και τις συναναστροφές τους στις απολύτως αναγκαίες, σπάζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο της αλυσίδα και εμποδίζοντας την εξάπλωση του ιού στον τόπο μας.

Η εκστρατεία, αποσκοπεί στη δημιουργία υπεύθυνης στάσης απέναντι στην κοινωνία και το σύνολο των πολιτών της. Αυτό πρέπει να κατανοήσουμε όλοι! Ο κάθε ένας και η κάθε μία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, έτσι και τους συνανθρώπους τους.

Στόχος μας, το εγώ να γίνει εμείς! Μαζί θα τα καταφέρουμε!

#μένουμεσπίτι
#σώζουμεζωές

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ