aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜέχρι τις 9 Δεκεμβρίου οι εγγραφές

Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου οι εγγραφές

Παράταση μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου παίρνει η προθεσμία εγγραφών για το επερχόμενο Cobalt Nicosia International Cup 2016. Λόγω αυξημένης κινητικότητας τις τελευταίες μέρες της προθεσμίας από ενδιαφερόμενες ομάδες και ακαδημίες, οι διοργανωτές του διεθνές τουρνουά ακαδημιών -που θα διεξαχθεί μεταξύ 28-30 Δεκεμβρίου- αποφάσισαν να επεκτείνουν το χρονικό πλαίσιο εγγραφών.

Το Cobalt Nicosia International Cup 2016 απευθύνεται σε όλες τις ακαδημίες, σωματείων και ιδιωτικές, και δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα μεταξύ 2003 και 2007. Όλα τα παιχνίδια και των πέντε ηλικιακών κατηγοριών της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των αγώνων και την άνεση για τους θεατές.

Ο title sponsor της διοργάνωσης είναι η κυπριακή αεροπορική εταιρεία “Cobalt”, ενώ το τουρνουά υποστηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), το Δήμο Λευκωσίας και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές, ήδη ξεπεράστηκε ο αριθμός των ομάδων που έλαβαν μέρος στην περσινή, πρώτη διοργάνωση, ενώ σημαντικές ακαδημίες και κλαμπ από το εξωτερικό έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους. Συγκεκριμένα, στην Κύπρο θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Spanish Academy (του Μίτσελ Σαλγάδο, με έδρα το Ντουμπάι), η Japan Academy, η Celta Vigo και ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου. Η πλειοψηφία των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά προέρχονται από την Κύπρο, με συμμετοχές τόσο από ιδιωτικές ακαδημίες όσο και από σωματεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Consultics -της διοργανώτριας του Cobalt Nicosia International Cup 2016- κ. Στέφανος Νικολάου δήλωσε: «Αποφασίσαμε να παρατείνουμε μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου το περιθώριο συμμετοχών, αφού θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερες ομάδες να ζήσουν την εμπειρία της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου στην ηλικία τους, αλλά και ισχυρές ακαδημίες από το εξωτερικό. Όσον αφορά τις προετοιμασίες, όλα προχωρούν βάσει πλάνου, κάτι που οφείλεται στη σκληρή δουλειά απ’ όλη την ομάδα. Εξασφαλίσαμε γι’ άλλη μια χρονιά την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision των τελικών της 30ης Δεκεμβρίου, κάτι πολύ ανεβάζει και άλλο το κύρος της διοργάνωσης. Είμαστε σίγουροι ότι στα τέλη Δεκεμβρίου θα παρουσιάσουμε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, καθώς τα κριτήρια που έχουμε θέσει θα διασφαλίσουν ξεχωριστές εμπειρίες τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές».

Για εγγραφή μέσω διαδικτύου στο nicosiainternationalcup.com, ενώ για πληροφορίες στο τηλέφωνο 22-261119 (09:00-18:00)

cobalt-nicosia-logo

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ