aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε το επίσημο δείπνο στους Χαρουπόμυλους, ξεκίνησε το Κονγκρέσο της FIFPRO Europe

Με το επίσημο δείπνο στους Χαρουπόμυλους, ξεκίνησε το Κονγκρέσο της FIFPRO Europe

Με το επίσημο δείπνο στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, στην πλατεία Κάστρου στη Λεμεσό, ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας (06/09) το ετήσιο Κονγκρέσο της FIFPRO Europe για το 2021, το οποίο διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.).

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης συγκέντρωση των ηγετών των ευρωπαϊκών συνδέσμων ποδοσφαιριστών από την έναρξη της πανδημίας, με το σημαντικό φετινό Κονγκρέσο της FIFPRO Europe να είναι και εκλογικό.

Το παρών τους στην τελετή έναρξης έδωσαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ κ. Φοίβος Βάκη. Από πλευράς FIFPRO Europe, πέραν από τον αντιπρόεδρο (και εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π.) κ. Σπύρο Νεοφυτίδη, παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Bobby Barns και ο γενικός γραμματέας κ. Jonas Baer Hoffman.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν και οι εκπρόσωποι περίπου 40 συνδέσμων ποδοσφαιριστών της ηπείρου μας, ανάμεσα τους και διάφορα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι Damiano Tommasi (Ιταλία), David Aganzo (Ισπανία) και Euzebiusz Smolarek (Πολωνία). Τον ΠΑ.Σ.Π. εκπροσώπησε επίσης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Μερκής.

Οι εργασίες του Κονγκρέσου θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7 του μήνα, στις 09:00 στο ξενοδοχείο St. Raphael στη Λεμεσό, όπου θα βρίσκονται επίσης εκπρόσωποι της UEFA και της European Club Association (ECA).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ