aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε συλλεκτική Ρεάλ Μαδρίτης η εβδομάδα του Charity Idols!

Με συλλεκτική Ρεάλ Μαδρίτης η εβδομάδα του Charity Idols!

Αυτή την εβδομάδα στηρίζουμε τον μικρό Κυριάκο Σπάο από το Λιοπέτρι, που μαζί με τους γονείς του, βρίσκεται εκ νέου στη Γερμανία για εξειδικευμένες θεραπείες, την οικογένεια της 5χρονης Βαλεντίνας που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και χρειάζεται επείγον εγχείρηση μέχρι τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, 23χρονο νεαρο που είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση της όρασης του λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς καθώς και τον 9χρονο Μάριο για την κάλυψη εξόδων εγχείρησης λόγω αραχνοειδούς κύστεως στον εγκέφαλο.

Μια πολύ σπάνια, συλλεκτική και μεγάλης αξίας φανέλα «τρέχει» αυτή τη στιγμή στις φιλανθρωπικές δημοπρασίες της εβδομάδας στο Charity Idols.

Είναι η φανέλα που φόραγε ο παλαίμαχος διεθνής Καρερουνέζος (118 συμμετοχές!) Geremi στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League του 1999! Φανέλα την οποία είχε ανταλλάξει τότε ο Luciano De Souza και ο οποίος προς τιμή του, την πρόσφερε προς στήριξη των οικογενειών της 5χρονης Βαλεντίνας και του 10χρονου Κυριάκου Σπάου.

Οι υπόλοιπες φανέλες κι αντικείμενα των δημοπρασιών είναι:

  • Κύπρος Χριστοφόρου (ΑΕΚ – Europa League 2022/23) φορεμένη υπογεγραμμένη από όλο το ρόστερ
  • Luciano De Souza (Ατρόμητος 2006/07) φορεμένη υπογεγραμμένη
  • ΟΣΦΠ Μπάσκετ (2022) συλλεκτικό κάδρο με υπογραφές
  • Κρίστης Θεοφίλου (Άρης Λεμεσού 2015/16) φορεμένη υπογεγραμμένη
  • Ασπίς Πύλας (2022) συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών
  • Νεκτάριος Τζιώρτζης (Αγία Νάπα 2020/21) φορεμένη

Διεκδικήστε τις μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (31/10/2022) εδώ: www.charityidols.com/auctions

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ