aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε «Flash Mob» άνοιξε ο… χορός της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού

Με «Flash Mob» άνοιξε ο… χορός της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού

Με δυναμικό, εντυπωσιακό και καθ’ όλα ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε τις δράσεις της η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, που ανοίγει επίσημα αυλαία τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 του μήνα.

Εναρκτήριο λάκτισμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Εβδομάδας αποτέλεσε η διαδραστική δράση «Flash Mob», η οποία διεξήχθη την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Nicosia Mall, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Κings Avenue Mall και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο My Mall Limassol.

Τους επισκέπτες των τριών εμπορικών κέντρων ανέμενε μια ευχάριστη έκπληξη, με οκτώ χορευτές να εμφανίζονται ξαφνικά στον χώρο και εντελώς απροειδοποίητα, υπό τους ήχους γνωστών πετυχημένων τραγουδιών, να παρουσιάζουν πρωτότυπες χορογραφίες, παρασέρνοντας στον χορό και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της χορογραφίας, το σύνθημα της Εβδομάδας Υπεύθυνου Παιχνιδιού «let’s keep it a game» δόνησε την ατμόσφαιρα στα τρία εμπορικά κέντρα, με τους χορευτές να μεταβαίνουν ακολούθως στο περίπτερο με το ενημερωτικό υλικό και να μοιράζουν συμβουλές στο κοινό για ασφαλές παιχνίδι.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την ασφαλή ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια, καθώς και την πρόληψη και αντιμετώπιση εξαρτητικών συμπεριφορών.

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.sgw.cy για τις δράσεις που ακολουθούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected], ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com / www.sgw.cy.

Διοργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold, Συντονιστής: IMH.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ