aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε επιτυχία το καμπ της Ακαδημίας της Λίβερπουλ

Με επιτυχία το καμπ της Ακαδημίας της Λίβερπουλ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο προπονητικό καμπ της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ, που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ. Στο καμπ συμμετείχαν 70 παιδιά και 7 προπονητές εκ των οποίων οι τρείς από την προπονητική ομάδα της ακαδημίας από το Λίβερπουλ που βρέθηκαν στην Κύπρο για τον σκοπό αυτό.

Στα πλαίσια του καμπ έγινε και παρουσίαση της Ακαδημίας στους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν, στην οποία ο επικεφαλής της προπονητικής ομάδας από την Αγγλία ανάλυσε τη φιλοσοφία της ιστορικής ομάδας σε θέματα ακαδημιών και εκπαίδευσης, καθώς και την αυστηρή προσήλωση τόσο στις αξίες που ακολουθούν την Λίβερπουλ εδώ και δεκαετίες αλλά και στα προπονητικά προγράμματα που είναι σχεδιασμένα για να συνδυάζουν τις αξίες αυτές με την τεχνική του ποδοσφαίρου στο ψηλότερο επίπεδο.

Παιδιά και γονείς έμειναν ενθουσιασμένοι από αυτά που είδαν και έζησαν, και ειδικότερα οι γονείς αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά στη διαφορετικότητα του προγράμματος προπόνησης και εκπαίδευσης που παρακολούθησαν. Τα προγράμματα της Ακαδημίας που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, έχουν ήδη ανακοινωθεί με τις προπονήσεις να διεξάγονται σε τρία σημεία στη Λευκωσία, χωρίς να αποκλείεται και η λειτουργία κλιμακίων και σε άλλες πόλεις από τη φετινή χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ