aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜακρυγιάννης και Αλαμπρίτη τις πρωτιές

Μακρυγιάννης και Αλαμπρίτη τις πρωτιές

Ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΜ Χρίστος Μακρυγιάννης και η νεάνιδα αθλήτρια της ΣΚΟΛΕΫ Βασιλεία Αλαμπρίτη, ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αεροβόλο πιστόλι, στον αγώνα για το «Κύπελλο Λεμεσού-Περικλής Τάνος». Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του τέως διεθνή σκοπευτή και αξιωματούχου της ΣΚΟΚ και της ΣΚΟΛΕΫ αείμνηστου Περικλή Τάνου.

Στη γενική κατάταξη των ανδρών-εφήβων, ο Χρίστος Μακρυγιάννης εξασφάλισε την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη τον αθλητή της ΣΚΟΛΕΫ Χρίστο Γερασίμου, ενώ στην κατάταξη των γυναικών-νεανίδων, η 15χρονη Βασιλεία Αλαμπρίτη εξασφάλισε την πρωτιά, κερδίζοντας τη νικήτρια των γυναικών Κωνσταντίνας Πρατσή.

Στις άλλες κατηγορίες, ο νεαρός Σάββας Ευαγγέλου της ΣΚΟΛΕΫ πρώτευσε στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων, η συναθλήτρια του Στέφανη Αλκιβιάδου πρώτευσε στην κατηγορία των κορασίδων και ο Δημήτρης Ανδρέου της ΣΚΟΑΜ στο αεροβόλο πιστόλι παίδων. Στο πιστόλι παίδων με σταντ, κέρδισε ο Μιχάλης Μακρυγιάννης της ΣΚΟΛΕΜ και στην κατηγορία των κορασίδων με σταντ, η Κωνσταντίνα Μαρκίδου της ΣΚΟΛΕΫ, ενώ στους «Βενιαμίν» του αγωνίσματος, ο Ραφαήλ Δημητρίου της ΕΛΕΣΚΟ πήρε την πρώτη θέση στους παμπαίδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ