aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛονδίνο: Φίλες του ΑΠΟΕΛ… κατέβασαν σημαία του Ψευδοκράτους (pics)

Λονδίνο: Φίλες του ΑΠΟΕΛ… κατέβασαν σημαία του Ψευδοκράτους (pics)

«Διπλωματικό» επεισόδιο με αιτία τη σημαία του Ψευδοκράτους, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Στάνστεντ, υπέπεσε στην αντίληψη του «Goal.com.cy».

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, φίλες του ΑΠΟΕΛ επέστρεφαν μέσω Λονδίνου από το Λουξεμβούργο, όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι των «γαλαζοκιτρίνων» με την Ντουντελάνζ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στα αφορολόγητα του λονδρέζικου αεροδρομίου, όμως, «έπεσαν» στη σημαία της ντροπής (βλέπε φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ).

Ενοχλημένες, ζήτησαν εξηγήσεις από το προσωπικό του συγκεκριμένου καταστήματος. Όπως τους ειπώθηκε, αναμενόταν πτήση με Τουρκοκύπριους και η υπεύθυνη, που ήταν συμπατριώτισσά τους, ετοίμασε υποδοχή. Οι Ελληνοκύπριες εξήγησαν τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη σημαία και απαίτησαν να κατέβει. Όπως και έγινε αμέσως.

Τότε, όμως, ήταν που άρχισε η περιπέτεια γι’ αυτές. Η Τουρκοκύπρια υπάλληλος κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές τις φίλες του ΑΠΟΕΛ, ισχυριζόμενη ότι προσπάθησαν να σχίσουν τη σημαία. Έτσι, επί σχεδόν μία ώρα βρίσκονταν υπό ανάκριση, αρνούμενες φυσικά τις κατηγορίες της υπαλλήλου του αεροδρομίου. Οι αστυνομικές Αρχές χρειάστηκε να ανακρίνουν το προσωπικό και να επιστρατεύσουν τις κάμερες ασφαλείας, για να αντιληφθούν τι συνέβη.

Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα, ο Άγγλος αστυνομικός είπε στις Ελληνοκύπριες ότι διαπιστώθηκε πως έλεγαν την αλήθεια και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Επίσης, τους ανέφερε πως είπαν στην Τουρκοκύπρια υπάλληλο πως δεν ήταν σωστή η στάση της και της έγιναν συστάσεις να μην ανεβάσει ξανά τη συγκεκριμένη σημαία στο Διεθνές Αεροδρόμιο Στάνστεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ