aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLiverpool FC International Academy: Διήμερο προπονητικό καμπ στο ΓΣΠ

Liverpool FC International Academy: Διήμερο προπονητικό καμπ στο ΓΣΠ

Πραγματοποιείται τo Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου στο ΓΣΠ, προπονητικό καμπ από την ακαδημία της Λίβερπουλ, το οποίο απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια όλων των δυνατοτήτων ηλικίας 6-16 ετών.

Το καμπ θα πραγματοποιείται μεταξύ των ωρών 8:30-11:00 και 17:00-19:00 κάθε μέρα με μια τελική παρουσίαση την τελευταία ημέρα στις 18:00. Η προπόνηση περιλαμβάνει μάθημα δεξιοτήτων της Λίβερπουλ, μικρά παιχνίδια καθώς επίσης και παιχνίδια δεξιοτήτων τα οποία θα παραδίδονται από τους προπονητές της Liverpool FC International Academy.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα επίσημο πιστοποιητικό συμμετοχής Liverpool FC International Academy υπογεγραμμένο από τον Ίαν Ράς ένα μετάλλιο και έντυπο αξιολόγησης από τους προπονητές της ακαδημίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιαστούν στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη του καμπ.

Όλοι πρέπει να είναι ντυμένοι με αθλητική στολή και υποδήματα κατάλληλα για ποδόσφαιρο σε επιφάνεια με γρασίδι. Κατά τη διάρκεια του καμπ θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες υγιεινά ποτά και φρούτα. Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 22874052, καθημερινά από τις 8:30-16:00. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ το κόστος συμμετοχής στο προπονητικό καμπ είναι 120 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ