aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛιονέλ Μέσι: Τερματοφύλακας της Ίντερ Μαϊάμι έκανε τατουάζ την υπογραφή του Αργεντινού

Λιονέλ Μέσι: Τερματοφύλακας της Ίντερ Μαϊάμι έκανε τατουάζ την υπογραφή του Αργεντινού

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον φιλικό τους αγώνα με την Τζαμάικα, οι παίκτες της Εθνικής Αργεντινής συνεργάστηκαν με κάποιους παίκτες από την Ίντερ Μαϊάμι.

Αυτό επέτρεψε στον Φρανσίσκο Ρανιέρι, τον νεαρό Αργεντινό τερματοφύλακα του αμερικανικού συλλόγου, να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά του. Μετά την προπόνηση της Αλμπισελέστε, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχτηκε το αίτημα του νεαρού τερματοφύλακα να υπογράψει αυτόγραφο στον αριστερό του πήχη.

Ο Μέσι βρήκε επίσης χρόνο για να ανταλλάξει μερικές κουβέντες με τον οπαδό. Αρκετές για να τρελάνει τελείως τον Φρανσίσκο ο οποίος ως απόλυτος θαυμαστής του συμπατριώτη του, δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό και έσπευσε να κάνει ένα τατουάζ με την υπογραφή του Pulga και να κάνει αυτή την ανάμνηση αιώνια.

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας μοιράστηκε μια σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούμε επίσης να διαβάσουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ότι ήταν «η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής (του).»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ