aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛευκαρίτης: «Η Κύπρος είναι πρωτοπόρος, μας συγκρίνουν με Αλβανία και Μολδαβία»

Λευκαρίτης: «Η Κύπρος είναι πρωτοπόρος, μας συγκρίνουν με Αλβανία και Μολδαβία»

Μετά τον πρόεδρο της ΚΟΠ, αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μάριος Λευκαρίτης, δήλωσε στην Άτυπη Γενική Συνέλευση που βρισκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά: «Κανονικά δεν έπρεπε να προσθέσω τίποτα σε όσα είπε ο Κωστάκης. Αλλά επειδή πήγα στην UEFA ειδικά για αυτό το θέμα, μου έδωσαν στοιχεία που τρομάζεις. Η Κύπρος ήταν έβδομη στη σειρά, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόρος με διαφορά! 75 φακέλους από το 2011 που ξεκίνησε η διαδικασία. Μας συγκρίνουν μόνο με την Αλβανία και τη Μολδαβία.

Ένα άλλο στοιχείο, 85% της δραστηριότητας αυτής στην Κύπρο προέρχεται από την αγορά της Ασίας! Δεν παίζονται στην Κύπρο, αλλά στην Ασία. Μιλούμε τώρα για το νόμιμο. Ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει στα καταγώγια της Σανγκάη. Τα μέτρα της UEFA είναι σκληρά. Αλλά είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να μη διαλύσουμε τα πρωταθλήματά μας. Πήρα ένα δείγμα 12 φακέλων και τους έφεραν μαζί μου.

Είναι ξεκάθαρα τα πάντα: Τα λεπτά, και η δραστηριότητα και το λεπτό που έγινε το “αδίκημα”. Υπάρχει ειδική ομάδα που παρακολουθεί από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όταν υπάρχει ύποπτη δραστηριότητα πριν το ματς. Είναι στο Λονδίνο που σου δείχνουν και στο βίντεο τις φάσεις για τις οποίες μιλούμε. Έμεινα έκπληκτος όταν μου τα έδειξαν. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίες οι αναφορές αυτές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ