aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚυριάκου στον Active για βομβιστική επίθεση: «Είναι τραγικό αν...»

Κυριάκου στον Active για βομβιστική επίθεση: «Είναι τραγικό αν…»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Τάσος Κυριάκου (δεύτερος στη φώτο από αριστερά), ο οποίος είναι οργανωτικός γραμματέας προπονητών ποδοσφαίρου, σχετικά με την βομβιστική επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου, το βράδυ της Παρασκευής μετά από φιλικό αγώνα της Εθνικής μας. Υπενθυμίζουμε πως το απόγευμα της Πέμπτης (21/11) ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει το εν λόγω συμβάν.

Διαβάστε επίσης: Βομβιστική επίθεση εναντίον του προπονητή της Εθνικής Παίδων Κύπρου!

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας γιατί είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός γιατί μόνο αν το ζήσεις καταλαβαίνεις την έκταση του γεγονότος. Εδώ στην Κύπρο βλέπουμε τέτοιου είδους περιστατικά. Αυτή την στιγμή ζούμε ένα γεγονός το οποίο έχει σχέση με τον ποδόσφαιρο, είναι λυπηρό γιατί έχει να κάνει με ένα παιδί που είναι νεαρός και επαγγέλλεται στο ποδόσφαιρο. Πλήττει όχι μόνο τον ίδιο αλλά γενικά το ποδόσφαιρο. Αυτό το πράγμα είναι κάτι καινούργιο. Δεν μίλησα εγώ μαζί του προσωπικά, μίλησε ο πρόεδρος, δεν ξέρω τι ειπώθηκε. Είμαστε δίπλα του, μίλησε και με τον Κουλουμπρή και είπαμε πως θα συναντηθούμε με την Αστυνομία. Είναι κάτι εξωπραγματικό αυτό που έγινε, δεν θεωρώ πως ταυτίζεται με το ποδόσφαιρο. Νιώθω ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να εξιχνιαστεί πάραυτα. Κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία, ούτε ο ίδιος. Δεν μπορεί να σκεφτεί τι κρύβεται. Δεν είναι ότι είναι προπονητής εθνικής ομάδας. Είναι νέος, τώρα αρχίζει. Πλήττεται το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν: «Προγραμματίζουμε συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Μιλήσαμε μαζί του, ξέρει ότι είμαστε δίπλα του, βγάλαμε και ανακοίνωση. Ελπίζω και εύχομαι ότι όλες οι ενέργειες που θα γίνουν, θα εξιχνιάσουν αυτό το συμβάν. Είναι πολύ σημαντικό, όμως ξέρω πως δεν είναι εύκολο να εξιχνιάσεις ένα τέτοιο έγκλημα. Είναι σημαντικό να βρεθεί η άκρη του νήματος. Αν όντως έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως με το τι κάνει με τις εθνικές, τότε τι να πω; Μας παίρνει αιώνες πίσω. Είναι τραγικό αν έχει να κάνει με την δουλειά του. Είναι χαμηλού προφίλ, τον ξέρω προσωπικά, κάνει την δουλειά του. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να συνδέσουμε το γεγονός, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Περιμένουμε την συνεργασία του Αντριέν με την Αστυνομία. Δεν ξέρω πόσο μακριά θα πάει αυτό το πράγμα. Ο πρόεδρος το έχει πάρει πολύ ζεστά, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προσπαθήσουμε να εξιχνιαστεί το έγκλημα και τα αίτια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ