aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚύπελλο Νέων: Όλες οι λεπτομέρειες

Κύπελλο Νέων: Όλες οι λεπτομέρειες

Μέσα από την Προκήρυξη καταγράφονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στη διοργάνωση του Προαιρετικού Κυπέλλου Νέων U-21 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017.

Οι αγώνες του πρώτου γύρου (μονοί) θα διεξάγονται κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων Νέων όπου θα υπάρχει καθιερωμένο Σαββατοκύριακο κυπέλλου.

Μπαίνουν στην κληρωτίδα όλες οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή και κληρώνονται (ελεύθερη κλήρωση) τόσα ζεύγη όσα χρειάζονται για να έχουμε στο δεύτερο γύρο 16 ομάδες.

Οι αγώνες του δεύτερου γύρου (μονοί) θα διεξάγονται επίσης κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων όπου θα υπάρχει καθιερωμένο Σαββατοκύριακο Κυπέλλου.

Συμμετέχουν οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο και γίνεται ελεύθερη κλήρωση. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης (μονοί) θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Συμμετέχουν οκτώ ομάδες και γίνεται ελεύθερη κλήρωση.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης (μονοί) θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλώσουν συμμετοχή όλες οι ομάδες τότε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ μπορεί να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής του Προαιρετικού Κυπέλλου Νέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ