aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Νεοφυτίδης για παράνομα συμβόλαια!

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Νεοφυτίδης για παράνομα συμβόλαια!

Σε καταγγελίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προχώρησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος κάνει λόγο για παράνομα συμβόλαια τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψη του συνδέσμου.

Αναλυτικά:

«Ποδοσφαιριστές: Προσοχή στα συμβόλαια! Οι γνωστές “απάτες” με τα ανυπόγραφα συμβόλαια και όχι μόνο. Κάποιοι παράγοντες παραχωρούν τα συμβόλαια χωρίς την υπογραφή του Πρόεδρου ή του Γενικού γραμματέα ή χωρίς σφραγίδα. Ο λόγος πολύ απλός!

Εάν ο ποδοσφαιριστής δεν τους αρέσει η ικανοποιήσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, η ακόμη χειρότερα τραυματιστεί τότε ουδέποτε θα καταθέσουν το συμβόλαιο αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΚΟΠ δεν πρόκειται να δεχθεί για κατάθεση το συμβόλαιο από τον ποδοσφαιριστή αφού δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υπογραφές είτε του Πρόεδρου ή του Γενικού Γραμματέα δηλαδή είναι άκυρα για τον ποδοσφαιριστή αφού δεν υπάρχει μια υπογραφή ενώ αντίθετα για το σωματείο μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπογράψουν κι να δεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή.

Το τραγικό είναι σε περίπτωση τραυματισμού όπου δεν έχουν καν ασφάλεια και στέλνουν τον ποδοσφαιριστή στο ΓΕΣΥ (εάν είχε φυσικά κοινωνικές ασφαλίσεις). Αυτά από σωματεία Α κατηγορίας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Κύπρο του 2020.

Διανύουμε περίοδο μετεγγραφών και ήδη έχουν υποπέσει στην αντίληψη μας αρκετά συμβόλαια με παρατυπίες και αντικανονικούς – παράνομους όρους. Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΑ.Σ.Π. ότι μπορούν να συμβουλευτούν δωρεάν τους νομικούς μας συμβούλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ