aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚορωνοϊός/Κύπρος: 30 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 426 συνολικά

Κορωνοϊός/Κύπρος: 30 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 426 συνολικά

Το Υπουργείο Υγείας και ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης ανακοίνωσαν 30 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο από 698 εργαστηριακές διαγνώσεις. Τα 13 από ιχνηλάτιση επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, 3 από Αραδίππου, 1 ταξίδι, 13 από άτομα των οποίων το ιατρικό ιστορικό διερευνάται.

Μ’ αυτά κι αυτά, ο έως τώρα συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέβηκε στους 426 περιλαμβανομένων και των δέκα στις βρετανικές βάσεις.

Όπως ανέφερε ο δρ. Λεόντιος Κωστρίκκης, ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει εντός των επιδημιολογικών υπολογισμών της ομάδας του Υπουργείου Υγείας. Στα θετικά νέα της ημέρας, όπως ανέφερε ο Δρ. Μάριος Λοίζου, εντάσσεται η είδηση για αποσωλήνωση ασθενούς που βρίσκεται υπό νοσηλεία στη ΜΕΘ Λεμεσού.

Το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ, προσέφερε το Ιδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου» στον Δήμο Αραδίππου με στόχο τη διενέργεια τεστ για ανίχνευση του κορωνοϊού.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «το Ίδρυμα ανταποκρίνεται στην έκκληση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αραδίππου, για στήριξη στην προσπάθεια να διενεργηθούν όσο το δυνατό περισσότερα τεστ στην προσπάθεια ανίχνευσης και αντιμετώπισης του ιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ PHILENEWS!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ