aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΠ: Διαδικτυακή επιμόρφωση από τη Σχολή Ποδοσφαίρου

ΚΟΠ: Διαδικτυακή επιμόρφωση από τη Σχολή Ποδοσφαίρου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η Σχολή Ποδοσφαίρου, στην προσπάθεια της για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν, πραγματοποιούν την πρώτη προσπάθεια διαδικτυακής επιμόρφωσης η οποία απευθύνεται προς τους προπονητές των αναπτυξιακών ηλικιών αλλά και σε όσους ασχολούνται γενικά με το ποδόσφαιρο.

Μέσω εγγραφής στην ιστοσελίδα https://cfa-coaching.thinkific.com/courses  όλοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το πρώτο σεμινάριο που προσφέρεται με θέμα «Δικαιώματα και Προστασία του Παιδιού». Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο περιλαμβάνει διαφάνειες και οπτικοακουστικό υλικό. Όλοι οι προπονητές που ασχολούνται με παιδιά έχουν υποχρέωση να γνωρίζουν τα κοινωνικά προβλήματα στον χώρο και έχουν καθήκον να προστατέψουν και να βοηθήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στα διάφορα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ