aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚωνσταντίνου: «Ανακοινώνεται το πρωτόκολλο, ενθαρρυντικό για το ποδόσφαιρο»

Κωνσταντίνου: «Ανακοινώνεται το πρωτόκολλο, ενθαρρυντικό για το ποδόσφαιρο»

Στο τελικό στάδιο είναι το Πρωτόκολλο διεξαγωγής Ποδοσφαιρικών αγώνων, το οποίο αναμένουν καθήμενες σε αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το πρωτόκολλο που ετοιμάστηκε από την ΚΟΠ σε συνεργασία με την Ιατρική Επιτροπή της Ομοσπονδίας βρίσκεται υπό συζήτηση με το Υπουργείο Υγείας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σύντομα θα πάρει τελική μορφή και θα τεθεί σε ισχύ.

Όπως ανέφερε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης στην οποία η Ομοσπονδία παρουσίασε τη νέα δομή, τις καινοτομίες και τα κίνητρα των παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021, το πρωτόκολλο θα είναι αρκετά ενθαρρυντικό για τη βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

«Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχουν γίνει εντατικές διαβουλεύσεις και συναντήσεις με τους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας και είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί ένα πρωτόκολλο το οποίο θα είναι πιστεύουμε αρκετά ενθαρρυντικό για τη βιομηχανία του ποδόσφαιρο, ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα και να μπορούν να αντεπεξέλθουν τα σωματεία και θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το πρωτόκολλο έχει αναφορές για όλες τις ηλικιακές ομάδες της ΚΟΠ», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ