aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΑ: Βράβευσε τη σπουδαία πράξη του μικρού Ομονοιάτη

ΚΟΑ: Βράβευσε τη σπουδαία πράξη του μικρού Ομονοιάτη

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Τάσος Προκοπίου, βρέθηκε το Σάββατο στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» στην Κοφίνου, όπου βράβευσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Παντελή Δημητρίου, για μία σπουδαία πράξη του πριν από μερικούς μήνες, κατά την διάρκεια του 10ου τουρνουά της ακαδημίας ποδοσφαίρου 1619 στην Κοφίνου/

Η ανάρτηση του Τάσου Προκοπίου: «Αγαπητέ μου φίλε Πάμπο Χατζηπαναγή, είναι τιμή δική μου να βραβεύσω τον μικρό Παντελή για την πράξη του αυτή, ο οποίος αν και τόσο νεαρός… ανέδειξε με τον πιο εμφαντικό τρόπο το μεγαλείο της ψυχής του, αλλά και τις αξίες και τα ιδεώδη του Αθλητισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι! Μπράβο σου λεβέντη μου!».

Η ανάρτηση του Πάμπου Χατζηπαναγή: «Είναι κάποιες στιγμές στο ποδόσφαιρο που δεν μπορείς να τις εξαργυρώσεις με όλα τα υλικά αγαθά του κόσμο. Είναι τα αισθήματα που σε πλημμυρίζουν από τις αγνές και αυθόρμητες ενέργειες των μικρών παιδιών μας, που σου δίνουν την δύναμη να συνεχίζεις αυτό που κάνεις με τον ίδιο ζήλο και να δώσεις τα πάντα για να βλέπεις αυτά τα αθώα προσωπάκια να χαμογελούν…

Στις 14.5.2016 κατά την διάρκεια του 10ου τουρνουά της ακαδημίας μας (ακαδημία ποδόσφαιρου 1619) στην Κοφίνου, μαζί με τον αγαπητό φίλο προπονητή της Ομόνοιας Χριστόφορος Κεττής, είμαστε παρόντες σε μια ενέργεια που μας άφησε άφωνους. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε στο προπονητή του ότι δεν μπορούσε να παίξει στον επόμενο αγώνα, γιατί σε μια φάση στον προηγούμενο αγώνα είχε ξεκολλήσει το παπούτσι του.

Τη συζήτηση αυτή άκουσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Παντελής Δημητρίου, ο οποίος χωρίς να χάσει την ευκαιρία, πλησιάζει το άλλο παιδάκι και του δανείζει τα δικά του… Μια ενέργεια που τιμά τον Παντελή, την οικογένεια, τον προπονητή του και την ακαδημία του.

Νιώθω τυχερός που είχα την τύχη να μοιραστώ με τον Χριστόφορο την χαρά που μας είχε προσφέρει αυτή η ενέργεια του Παντελή. Θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία της Ομόνοιας Κλιμάκιο Λάρνακας που αποδέχτηκε την πρόταση μας να διοργανώσουμε μαζί το ερχόμενο Σάββατο 8.10.2016 στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» στην Κοφίνου, φιλικούς αγώνες μεταξύ των ακαδημιών μας και να βραβεύσουμε τον Παντελή για αυτή του την ενέργεια.

Την απονομή στο Παντελή θα κάνει το μέλος του ΚΟΑ αγαπητός φίλος Τάσος Προκοπίου, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ. Παντελή μου σε ευχαριστούμε, είμαστε περήφανοι για σένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ