aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΑ για Ουράνιο Ιωαννίδη: «Δυσαναπλήρωτο το κενό του...»

ΚΟΑ για Ουράνιο Ιωαννίδη: «Δυσαναπλήρωτο το κενό του…»

Τα συλληπητήρια στην οικογένεια του άλλοτε προέδρου του ΚΟΑ εκφράζει με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Προέδρου  του ΚΟΑ Ουράνιου Ιωαννίδη.

Ο αδόκητος θάνατος του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας, τον οποίο  υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Η προσφορά του στην Κυπριακή κοινωνία είναι καθολικά αποδεκτή.

Ο αείμνηστος Ουράνιος Ιωαννίδης διετέλεσε για δύο τριετείς θητείες Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ (1988 – 1994), αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Το 1999 διορίστηκε Υπουργός Παιδείας και ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος στον αθλητισμό μας, βοηθώντας ακόμη περισσότερο για την ανέλιξη και πρόοδο του. Υπηρέτησε την πατρίδα  μας από όλα τα επίπεδα τόσο στον αθλητισμό, όσο και στην πολιτική.

Η προσφορά του στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας ήταν πολυσήμαντη, με μακροχρόνια θητεία στα διοικητικά αρκετών Ομοσπονδιών, Φορέων και Σωματείων, καθώς και ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Το όνομα Ουράνιος Ιωαννίδης είναι συνυφασμένο με τον Κυπριακό Αθλητισμό και θα είναι για πάντα στη μνήμη μας και στη καρδιά μας.

Ο ΚΟΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ανδρέα Μιχαηλίδη θα παραστεί στην κηδεία, θα συλλυπηθεί την οικογένεια του, ενώ οι σημαίες στα κτήρια  του Οργανισμού  θα κυματίζουν μεσίστιες. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ θα μελετήσει τρόπους για να τιμήσει δεόντως τη μνήμη του Ουράνιου Ιωαννίδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ